maart 6, 2016

100 PUSH-UPS

Lieve Karin,

Toen ik begin dit jaar een oproepje deed voor leuke tweewekelijkse challenge-ideeën, opperde jij het idee om iedere dag 100 push ups te doen.

Dat idee van jou kwam niet zomaar uit de lucht vallen weet ik. Je postte namelijk vlak voor mijn oproepje op instagram, dat je crossfittraining killing was geweest. Jullie coach had de opdracht gegeven om iedere dag 100 push ups te doen.

Lieve Karin. Zou jij tegen je coach willen zeggen dat hij zelf iedere dag 100 push ups mag doen? Dat 100 push ups per dag nauwelijks vol te houden is, als je ernaast ook nog 3 tot 5 keer per week er een WOD (crossfitterm voor Workout Of the Day) probeert uit te knallen.

Wil je hem dan ook vragen wat het doel is van iedere dag 100 push ups? Want man o man, wat heb ik een spierpijn!

Zou hij het misschien leuk vinden om mijn armen te komen masseren?

Karin, je weet, ik vind je een topper. Je doet al mijn challenges enthousiast mee en daarnaast sport je ook nog eens onwijs veel. Ook ga je nieuwe uitdagingen aan. Zo ben je net begonnen met yoga en hardlopen, want je wilt graag meedoen met de Ladies Run in Rotterdam op 29 mei.

Ten tijde van de #100pushupchallenge was je grieperig en heb je hem niet helemaal mee kunnen doen. Niet getreurd! Ik vond het mijn ergste uitdaging tot nu toe.

De eerste paar dagen gingen nog wel, maar na een weekje werd het gewoon vervelend. Ik had inmiddels spierpijn in mijn armen en begon ik er tegenop te zien. Ik stelde ze de hele dag uit om er vervolgens ’s avonds laat nog 100 uit te persen.

Ik was bijna een soort van blij toen ik zelf een beetje grieperig werd en ze op een avond vergat te doen. Heerlijk die, letterlijke, druk van mijn schouders. Stiekem deed ik ze de dag erna ook niet. En de dag dáárna nog maar de helft.

Toch bekroop me een naar gevoel. Dit kon ik toch niet maken naar mijn volgers?! Trouw begon ik ze maar weer te doen. Tot ik mij ineens wat bedacht…

Ik had deze challenge niet bedacht. Nee, dat was jij geweest. Maar oh wacht eens even. Jij was dit ook niet geweest, maar jouw coach! Schijt aan jouw coach 😉 ! De laatste dagen deed ik er nog maar vijftig. Een prima te overzien aantal.

Dus lieve Karin, forget about die 100 push ups! Laat ze lekker zitten als je weer beter bent. Weet je wat veel leuker is? Als jij jouw adres even naar mij doorstuurt en ik jouw een beterschapspakketje kan sturen. Dan krijgt dit verhaal toch nog een happy end!

Veel liefs,

Esther

P.s.: ben je nieuwsgierig naar hoe volger Charlotte de #100pushupchallenge heeft ervaren? Klik dan even op haar naam.

 

En HIER kun je lezen wat mijn nieuwste challenge wordt.

IMG_1478.JPG

2 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf