oktober 31, 2017

WAT IK VAN DEZE 6 SMAKEN VAN MY MUESLI VIND

Al enige tijd geleden schreef ik een review over My Muesli. Wat ik van de smaken vond en de prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels ben ik best wel een grote fan geworden en ben ik al vele smaken verder met proeven. Daarom leek het me wel weer tijd om zes andere en nieuwe smaken van My Muesli te reviewen.

top 6

Dit is niet mijn overall top 6, maar wel mijn top 6 van de smaken van My Muesli zoals je die ziet op bovenstaande foto.

 1. GOLDEN GRANOLA | Een special edition, omdat My Muesli 10 jaar bestaat. Er zitten “gouden” salted caramel crispies in en dat maakt dat ik niet meer kan stoppen met eten. Gewoon zo uit het vuistje als snack. Echt verslavend lekker!
 2. PINK GRANOLA | Ook dit is een special edition en kwam afgelopen zomer uit. Ik durf je eerlijk niet te zeggen of hij nog verkrijgbaar is, maar zo wel: go get him! Deze smaakt heerlijk zoet naar aardbeitjes en er zitten cranberry’s in die omhuld zijn met witte chocolade. Yumyum.
 3. PALEO RAW CACAO nuss crunchy | Geen granen, maar een mix van zaden en noten met chocoladesmaak. Te lekker als je het mij vraagt. Vooral de grote slierten kokos doen het hem en de hele hazelnoten.
 4. SUPERCHOC | Ja, ja, ja als je net zo’n chocoladeliefhebber bent als ik dan wil je dit. Door je yoghurt, met melk, uit het handje of gewoon die bus direct aan je mond zetten. Organic muesli met melk, pure en witte chocolade. Wie durft daar nou nee tegen te zeggen?
 5. SOMMERMUESLI | Oftewel: zomermuesli. Ook een special edition en deze is lekker crunchy, zoet en bevat yoghurt stukjes en appel-passievrucht-crunchies. Ik ben fan van passievrucht, maar ik vind de smaak passievrucht hier niet heel erg duidelijk in terug te proeven. Toch is hij erg lekker.
 6. HERFBST MUESLI | Als het goed is ben je inmiddels tot de coclusie gekomen dat het een Duits bedrijf is haha. Dit is de herfst muesli en vooral dat laatste woord is belangrijk om op te merken. Een muesli dus en geen granola. Tikkie gezonder daarom ook en hoewel je hiermee de herfst in huis haalt met pruimen, kersen, hazelnoten en pompoenpitjes ben ik persoonlijk meer een granola lover.

Bananencake met kwark, rood fruit en de paleo raw cacao nuss crunchy.

 

Wat zo leuk is aan My Muesli is dat ze naast hun vaste smaken ook steeds met leuke nieuwe edities komen! Als blogger krijg ik deze muesli vaak thuis gestuurd om te proberen. Mijn oordeel is echter altijd eerlijk.

Laat me in een reactie hieronder weten of je wat aan deze review hebt gehad en wat jij van de muesli vond!

2 Berichten

 • Janneke van Dijk schreef:

  Dit klinkt echt allemaal TE lekker! Als ik weer in NL ben zal ik eens kijken of ik ze kan gaan proeven. Zijn ze ook in de winkel verkrijgbaar? Of alleen online?

  • healthyjuf schreef:

   Ik weet dat ze een winkel in Utrecht hebben. Als je online koopt krijg je natuurlijk die 6 smaken er gratis bij. Wanneer ben je weer in NL? Kunnen we als je tijd hebt wel een koffietje doen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf