mei 8, 2016

C9 dag 2 t/m 5

Inmiddels zit ik alweer op dag 5 van het proberen van de C9 van Forever. Een dag later dan gepland, want mijn lijf schreeuwde om vitamine D en strand, maar hier dan mijn update over dag 2 tot en met 5.

Wil je weten hoe dag 1 is gegaan en wat Clean 9 (C9) eigenlijk inhoudt, lees dan eerst deze blog die ik onlangs schreef.


DAG 2
Vandaag begin ik de dag met een pittige workout in het park met vrienden. Hoewel het de tweede dag is en dus volgens het programma de zwaarste en ik eigenlijk niet te fanatiek mag sporten doe ik het toch. Dan maar wat rustiger aan dan anders. Met alleen wat Aloë Vera in de maag valt het me reuze mee hoe ik me na de inspanning voel. Geen last van duizeligheid of een licht gevoel in mijn hoofd.
Ik houd me deze dag netjes aan het schema van drie keer Aloë Vera en maak mijn lunch dat wederom uit een vanilleshake bestaat aan met blauwe bessen en kokosmelk van Alpro, een recept uit het boekje.  Dit keer smaakt de shake al een stuk lekkerder en heb ik weinig moeite om hem op te drinken.
De rest van de dag lig ik lekker aan het water en kan ik mijn trek prima stillen met een salade van wat rucola, tomaat, bosui en komkommer.
Als de rest ’s avonds aan de BBQ zit heb ik het toch wel even moeilijk. Wat ruikt dat vlees toch lekker! Ik neem een paar spiesjes met champignon, paprika en ui.
Morgen mag ik mij weer meten en wegen, spannend!

IMG_3761

Een heerlijke workout in het park met vrienden.

 

DAG 3
Met een knorrende maag spring ik al vroeg mijn bed uit. Vandaag mag ik mij wegen!

Dag 1

Borst Arm Taille Heupen Bovenbeen Kuit Gewicht
82 cm 24 cm 71 cm 87 cm 57 cm 34 cm 58,6 kg*

Dag 3

Borst Arm Taille Heupen Bovenbeen Kuit Gewicht
82 cm 24 cm 68,5 cm 85 cm 54 cm 34 cm 57,8 kg*

*Bij een lengte van 1.75cm

Na twee dagen tijd al resultaat en precies op de juiste plekken! Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal niet het doel hiermee af te vallen (zie ook mijn eerste blog) en ik wil alles behalve onder de 56kg komen. Toch zou ik liegen als ik zeg dat het niet fijn voelt. Gek eigenlijk, want ik weeg mij normaal gesproken zo min mogelijk en probeer vooral naar mijn lichaam te kijken.

IMG_3774.JPG

Klaar voor een dagje strand.

Enthousiast van de resultaten is het tijd voor een dagje strand. Ik noem dat een workout op zich hoor, want een hele dag in de zon zitten is best vermoeiend 😉

Vandaag geen workout en ook een stuk minder Aloë Vera. In de ochtend nog wel, maar ik mag er nu in de ochtend een vanilleshake bij nemen en in de avond weer een echte maaltijd!

Rond lunchtijd word ik chagrijnig. Wie heeft mijn aardbeien opgegeten? Vrienden die aan een heerlijke lunch zitten terwijl ik er met mijn neus bovenop zit en dit niet mag. Zwaar! Daarnaast word ik licht in mijn hoofd al heb ik geen honger.

’s Avonds weer een BBQ en ik mag eindelijk vlees. Ik heb er de hele dag naar uitgekeken! Eenmaal op mijn bord smaakt het lekker, maar zit ik ook in no time vol. Daar waar ik eerst met gemak twee borden kon eten, houd ik het er nu bij een.

Het was een heerlijke dag aan het strand, maar een pittige dag wat betreft voeding. Dat belooft wat voor de rest van de dagen. Nu maar hopen dat ik gauw dat energieke gevoel krijg waar ik het voor doe!

DAG 4
Ik heb het zwaar, heel zwaar! In de ochtend gaat het allemaal wel. Rond lunchtijd word ik echter niet de leukste vrouw van Utrecht. Ik ben licht in mijn hoofd, mis een fijne maaltijd en het gezellig zitten en genieten van je eten. Ik denk aan alles wat ik nu zou willen eten, maar niet mag en voel dat ik eigenlijk keihard wordt geconfronteerd met mijn ‘suikerverslaving’. Elke dag eet ik namelijk wel iets zoets en hoewel ik de ‘goede’ koolhydraten eet (zoete aardappelen en dadels) en zoet met kokosbloesemsuiker en agavesiroop blijven het suikers! Ook de glazen verse jus die ik graag drink. Daar begint mijn lichaam nu naar te vragen en dat is best confronterend.

 

IMG_3804.JPG

De vanilleshake gecombineerd met aardbei is prima te doen!

 

Ik houd vol en voeg alleen aardbei aan mijn shake toe. Ik mail wel mijn contactpersoon Raymond van wie ik gelijk een vriendelijke mail terug krijg en mij bemoedigende woorden stuurt. Fijn! En knuffels van vriendlief doen het ook goed!

DAG 5
Rond lunchtijd weer hetzelfde liedje al gaat vandaag toch beter dan de dagen ervoor. Stiekem heb ik in verband met alle warmte en gezellige drukte niet veel meer gesport. Morgen weer een nieuwe dag zeggen we maar.
Wat me wel positief opvalt is dat ik in de avond heel goed zonder een snack kan. Na het avondeten eet ik niks meer. Ook drink ik veel meer dan anders.
Zolang ik geen mensen om mij heen heel lekkere dingen zie eten is het te doen, ook ben ik vandaag niet meer licht in mijn hoofd geweest. Kom nu maar door met die energie, ik ben er klaar voor!

Morgen mag ik mij weer wegen en meten. Gek genoeg vind het heel spannend. Hoe dat is gegaan lees je in mijn volgende blog!

 

HealthyJuf

3 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf