augustus 23, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: AZJIEN

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

AZJIEN


IMG_8914Ik ben:
 Azjien, uit het zuiden van ’t land met een Koerdische achtergrond. Een sportieveling die van alles en nog wat houdt. Sporten zoals fitness, hardlopen, kickboksen en zwemmen vind ik leuk. Naast het sporten houd ik van reizen, festivals, fotograferen, shoppen, mensen kunnen inspireren en motiveren op allerlei vlakken. Daarnaast ben ik een behulpzaam persoon die vaak een luisterend oor kan bieden en advies geeft als mensen mij daarom vragen. Ik maak ook youtubevideo’s naast mijn instagramaccount om mensen te kunnen laten inzien dat sporten niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Je kent mij onder de naam: ___azjien__ voorheen was het fitwithazjien maar dat heb ik veranderd na lang te hebben over nagedacht of het wel bij mijn instagramaccount paste, omdat ik sinds kort gestopt ben met mijn blog.

Mijn favoriete sporten om te doen: Hardlopen en fitness zijn mijn favoriete sporten, omdat ik leuk vind om te zien hoe mijn lichaam verandert. Dit natuurlijk merendeels aan de hand van voeding, maar sporten ondersteunt het. Ik houd ervan om te kunnen experimenteren met mijn lichaam. Zo heb ik een jaar lang heel laag in vetpercentage gezeten en nu ben ik meer in spiermassa aangekomen en daarnaast vind ik het niet erg als soms mijn vetpercentage niet laag genoeg is zoals ik het wil. Als persoon moet je kunnen genieten van lekker eten en dingen die je leuk vindt. Met hardlopen vind ik fijn om mijn gedachtes na een lange werkdag te kunnen laten uitwaaien en hiervan krijg ik alleen maar meer positieve vibes van terug.

Deze active wear draag ik het liefst: Asics Gel Lyte III sneakers deze lopen zo fijn en lekker dat je totaal geen last van voetpijn krijgt. Hier loop ik de hele dag op. Nike dryfit sportwear vind ik superfijn, vooral de korte broekjes met hardlopen (tijdens mooi/ warm weer wat je helaas niet echt veel mee maakt in Nederland). Mijn kledingkast ligt vol met veel sportkleding en hier krijg ik ook nooit genoeg van, het is net een verslaving.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: R&B remix vind ik heel fijn om tijdens het sporten naar te luisteren. Maar daarnaast houd ik van allerlei muzieksoorten als ik er maar lekker los op kan dansen.

 

“sporten hoeft niet ingewikkeld te zijn

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Kokoswater
  • Blauw bessenjam
  • Soja yoghurt
  • Fruit: appel/ peer
  • Cottage cheese.

My guilty pleasures: 

  • Nákd repen en fruit & nibbels: toffee en coconut smaak.
  • 100 % Pindakaas van de Albert Heijn met stukjes pinda’s erin.
  • Gesmolten Pure chocolade door mijn havermout met moerbeien.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Malta omdat ik eindelijk mijn droom waar kon maken door alleen op reis te gaan, want dit stond hoog op mijn lijstje. Daarnaast is Malta een geweldig mooi eiland om het een keer gezien te hebben. Het is een klein eiland en dat heb je ook in een week wel gezien. Maar wat was dat een geweldige ervaring om alleen op reis te gaan. Je ziet zoveel meer, leert nieuwe mensen kennen, je hoeft geen rekening met anderen te houden en je wordt zelfstandig om alles in je eentje te gaan ontdekken.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Reizen om veel van de wereld te zien met mijn camera, allerlei sportscholen/ crossfit te bezoeken om te kijken wat bij mij past en lekkere healthy foodtentjes opzoeken.

Mijn grootste inspiratie: Mensen op instagram die allerlei lekker eten posten met recepten, sport, fashion en positiviteit die mensen over willen brengen. Dit alles inspireert mij en ik word blij van mensen die hard hun best doen.

Mijn lifequote: ‘Positivity is the key to success.’

Mijn levensles voor jullie: Doe vooral wat JOU gelukkig maakt en doe hard je best voor hetgeen wat JIJ graag wilt bereiken. Trek je niks van andermans mening aan en wees altijd jezelf want dat maakt jou uniek. 

“Trek je niks van andermans mening aan en wees altijd jezelf want dat maakt jou uniek

 

Meer van deze motiverende positieveling  weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram, bekijk haar vlogs en nog leuker, volg haar!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf