juli 19, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: CHARLOTTE

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

CHARLOTTE


Foto 16-07-16 12 50 50Ik ben
:
 Charlotte, 29 jaar jong, geboren in Breda en na een aantal verhuizingen woon ik inmiddels in Dieren. Dat is een dorp vlakbij Arnhem. Ik werk onregelmatig in de gesloten jeugdzorg op een meidengroep en daarnaast heb ik een Healthy Food Blog. Daar blog ik over onder andere Food, Sport & Lifestyle en blog ik over mijn weg naar een klachtenvrij leven tijdens de ontdekking van mijn glutenallergie.

Je kent mij onder de naam: fitmetcharlotte

Mijn favoriete sporten om te doen: Krachttraining! Maar zoals mijn volgers pas hebben kunnen gelezen, heb ik onlangs meegedaan met een groepsles Bodypump en Grit Strength en dat vond ik superleuk (spierpijn to the fullest)! Vroeger heb ik 10 jaar gedanst: stijldansen en hiphop. Bodypump is voor mij een combinatie van ‘even terug op de vloer met muziek, maar toch lekker bezig zijn met intensief sporten en krachttrainingen. Als ik weer helemaal fit en hersteld ben, wil ik mijn krachttrainingen en groepslessen veel meer gaan combineren.

Deze active wear draag ik het liefst: Dat ligt wel aan het weer. In de zomer een korte broek met een sporttop en in de winter een lange tight met een sporttop. Schaam ik me in korte broek of voor eventuele kipfiletjes onder mijn armen? Nee, daar heb ik geen last van. We hebben allemaal stripes en curves dat maakt ons juist zo mooi. Ik vind een ander juist net zo stoer als je gewoon draagt waar JIJ je lekker in voelt, en dat straal je ook uit!

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Een up-tempo nummer en als er maar een heerlijke beat in zit! Yeah baby!

 

“je bent pas stoer als je draagt waar jij je lekker in voelt!

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

Mag ik er maar 5 kiezen?Eigenlijk ligt mijn groentela altijd bomvol groente en de planken vol met heerlijke vis en vers fruit. Het is iedere week weer een struggle om al mijn boodschappen in mijn koelkast te krijgen.

 • Avocado’s
 • Eieren
 • Ongezoete amandelmelk
 • Blauwe bessen
 • Frambozen

My guilty pleasures: Sushi, chips en chocola. Daar kan ik heel kort over zijn en heel lang mee én over doen! Yum. Nu wil ik nog heel graag een goed restaurant vinden waar ik met The Mister gluten- en lactosevrij sushi kunnen eten… Wie heeft voor mij de gouden tip?

De mooiste vakantie in mijn leven was: Afgelopen jaar met mijn lover naar Griekenland – Zakynthos! Heerlijk gesnorkeld, met zeeschildpadden gezwommen, genoten van het eiland, van het weer, van de omgeving, van al het moois en natuurlijk heel erg van elkaar! Oh en van al het heerlijke eten!

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Ik ben misschien een van de weinigen en misschien klinkt dit als een saaie muts, maar ik heb geen bucketlist… Mensen stellen voor zichzelf een bucketlist op met: dit wil en moet ik doen in mijn leven voordat… , om vervolgens te leven en te streven naar bepaalde doelen en te missen van wat er hier en nu gebeurt. Ik leef het leven zoals het komt. Ik wil niet voldoen aan bepaalde verwachtingen die ik of ‘het leven’ mijzelf oplegt. Ik geniet van het hier en nu, wat de dagen mij nu brengen. Wat komt, dat komt. Wat niet komt, dat komt niet en dat mis ik dan eigenlijk ook niet. Ik ben gelukkig zoals het leven nu is en ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal nog komen gaat. Voor mij is dat nog een verrassing! Dat betekent overigens niet dat ik nergens voor ga, of mijn kansen niet pak als ze voor het grijpen liggen. Want als je ergens voor wilt gaan, dan is dat wat je doen moet. Ga je dromen en je ambities achterna. Live your dream!

Mijn grootste inspiratie: Dat is niet één persoon of één ding. Dat zijn voor mij meerdere (dierbare) mensen om mij heen. Mensen waar ik iets van kan leren en die een verrijking voor je leven zijn. Zij die jou naar een hoger level kunnen tillen.

Mijn lifequote: ‘Dream it, wish it, do it!

Mijn levensles voor jullie: Richt je op dingen in je leven die je energie geven. Richt je op mensen in je leven die je energie geven, die een toevoeging en een verrijking zijn. Luister meer naar je lichaam, die geeft je alle antwoorden. Vertrouw wat meer op jezelf, er zijn al genoeg anderen die vertellen hoe je het zou moeten doen. 

 

“DREAM it, WISH it, do it

 

Meer van deze motiverende leukerd weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram en website: www.fitmetcharlotte.nl en nog leuker, volg haar!


 

Wil je ook in “de vrienden van HealthyJuf” staan?

Stuur dan een mailtje naar healthyjuf@gmail.com en wie weet sta jij binnenkort in mijn vriendenboekje!

1 Comment

 • Chrissy schreef:

  Wauw Charlotte. Leuk om te lezen!!
  Vooral t stuk dat je geen bucketlist hebt. Love it. Inderdaad zou men meer in t nu kunnen leven en meer genieten ipv later spijt hebben dat je iets niet gehaald hebt van je bucketlist. ✌

  Kuss Chrissy

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf