mei 24, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: COEN

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

COEN

unnamed (11)Ik ben: Coen Maurice Bremer

Naam: b.r.o.t.h.e.r.2

Mijn favoriete sporten om te doen: Ik mag heel graag hardlopen en in de zomer maanden ben ik vaak op de racefiets te vinden, daarnaast vind ik het ook leuk om te skeeleren

Deze active wear draag ik het liefst: Ik draag graag mijn Fushion Comp3 hardloop broek, omdat deze echt helemaal perfect zit en als ik hem aan heb ik zeker weet dat ik lekker aan het genieten ben van het hardlopen.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: In de auto had ik eerst altijd een happy hardcore c.d. liggen met alle bekenden nummers uit de jaren ‘90, maar die heb ik eruit gehaald want daar ging ik dus echt harder van rijden en dat kan ik niet gebruiken in het verkeer. Tijdens het sporten heb ik nooit muziek op omdat ik wil genieten van de omgeving of van het gezelschap waar ik mee sport.

 

“Van happy hardcore ga ik niet alleen harder lopen, maar ook rijden…”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Appels
  • Dadels
  • Appel-perenstroop
  • Verse groenten
  • Een reep (of meer) Tony’s Chocolonely’s kokos-pecan.

En mijn 10 kilo bananen ligt altijd buiten de koelkast!

My guilty pleasures: Dat moeten de repen Tony’s, de bakken Ben & Jerry’s ijs, de Lenny & Larry’s complete cookies en toch eigenlijk ook wel de Katja Biggenkoppen zijn.

De mooiste vakantie in mijn leven was:  Mooi is relatief, maar de belangrijkste vakantie voor mij was vorig jaar met toen ik met 8 vrienden waaronder ook mijn broertje naar de Vogezen ging voor een aantal dagen en daar met zijn allen lekker gingen fietsen. De vrijheid die je ervaart op de fiets met de prachtige uitzichten als je steeds hoger op de bergtop komt is echt zoiets moois. En wat het extra bijzonder maakte voor mij was dat we met zijn tweetjes als eerste boven waren en dat moment voelde zo goed omdat we mekaar door omstandigheden zo’n 6 jaar uit het oog verloren waren. Dit heeft onze band zeker weer versterkt en zal me altijd bij blijven.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist:

  • De Stelvio beklimmen met de racefiets (gaat gelukkig in juli gebeuren).
  • Reizen maken naar IJsland en Nieuw Zeeland.
  • De Old Mutual Two Oceans Marathon, oftwel de OMTOM lopen (http://www.twooceansmarathon.org.za/). Dit is een Ultra Marathon van 56 km die van de ene naar de andere oceaan gaat.
  • Een echte elfstedentocht schaatsen.

 

“Ik heb standaard 10 kg bananen in huis”

 

Mijn grootste inspiratie: Ik heb geen idolen, maar ik heb veel bewondering voor mensen die ondanks grote tegenslagen in het leven de kracht en energie vinden om weer positief in het leven te staan en daardoor een positieve energie uitstralen naar de mensen in hun omgeving.

Mijn lifequote: Geniet van de dingen die je doet in het leven en doe ze met passie, maar laat het behalen van bepaalde doelen niet het plezier bederven van iets dat je leuk vindt om te doen. Wees dankbaar dat je die dingen kan doen, er zijn er namelijk zat anderen die wat jij doet graag zouden willen doen maar niet kunnen doen.

Mijn levensles voor jullie:  Ik heb geen levensles voor jullie, ik denk niet dat het aan mij is om anderen te vertellen hoe ze moeten leven. Iedereen moet zijn eigen leven zo indelen dat het voor hem  of haar werkt ook al denkt de omgeving daar misschien anders over. Uiteindelijk gaat het erom dat je aan het einde van de dag zelf met een gelukkig gevoel gaat slapen, anders blijf je wakker liggen.

 

“geniet van de dingen die je doet en doe ze met passie” 

 

Meer van deze stoere man weten? Neem dan vooral een kijkje op zijn instagram en nog leuker, volg hem!

2 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf