april 19, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ESTHER

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

ESTHER

IMG_1826Ik ben: Esther, 32 jaar en woonachtig in de mooiste stad van Nederland: Utrecht. Ik ben hier ook geboren en getogen en het leven in deze stad verveelt geen moment. Samen met mijn kat Pom (2 jaar) woon in ik een leuk rijtjeshuis met een tuin. De liefde van mijn leven woont in Delft. Ja, ik ben dus smoorverliefd!

Je kent mij onder de naam: Healthyjuf

Mijn favoriete sporten om te doen: Sinds ik vorig jaar crossfit heb ontdekt doe ik niets liever meer. De combinatie van uithouding, kracht en in korte tijd helemaal stuk gaan vind ik geweldig. In de zomer beweeg ik het liefst buiten. Hardlopen, skeeleren of met de racefiets een rondje maken.

Deze active wear draag ik het liefst: De sporttops van Nike staan absoluut bovenaan mijn lijstje van sportkleding. Ze zitten lekker en strak om je lijf (bye bye mee huppende boobies) en zelfs na duizend keer wassen is de kwaliteit nog goed. Daarnaast ben ik echt verslaafd aan het kopen van nieuwe tights, shorts en tops.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Bij crossfit wordt er altijd kei- en keiharde muziek gedraaid en is system of a down en limp bizkit groot favoriet van mijn trainer. Zelf ga ik vooral los op een harde remix van Martin Garrix – Animals of DJ Snake, Lil Jon – Turn Down for What. Heerlijk!

 

“DJ Snake, Lil Jon – Turn Down for What”

Op deze muziek ga ik een tandje harder!

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • eieren
  • sojamelk
  • kwark
  • kipfilet
  • sla/spinazie

My guilty pleasures: Chocolade, keihard meezingen met de Backstreetboys, met mijn vinger uit de pot Nutella snoepen, de hele dag in sportkleding lopen en het liefst een combinatie van dit allemaal!

De mooiste vakantie in mijn leven was: De reis die ik in 2010 maakte van Mexico naar Brazilië. Fenomenaal. Ik verlang ernaar een keertje terug te gaan.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist:

  • skydiven
  • ballonvaart maken
  • camper kopen en daarmee rondreizen
  • een eigen onderneming hebben
  • naar het festival Burning Man gaan

Mijn grootste inspiratie: Is mijn Oma Annie. Lekker eigenzinnig, hip, zorgzaam en sterk. Ze ging nooit bij de pakken neerzitten. Daarnaast kon ze geweldig lekker koken en was ze erg lief. Een oma waar ik een speciale band mee had. Ik mis haar nog iedere dag!

Mijn lifequote: Eat well, travel often. Ik geloof niet dat deze verdere uitleg behoeft!

Mijn levensles voor jullie: Volg je hart en droom grote dromen. Je leeft maar één keer, blijf dus geen dingen doen waar je ongelukkig van wordt! Hierdoor kom je geen steek verder. Laat geld hierin ook nooit je drijfveer zijn. Durf risico’s te nemen en vertrouw op jezelf. Door je hart te volgen doe je altijd het juiste.

 

4 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf