december 20, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: EWOUT

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

EWOUT

 

Ik ben: Ewout en ik woon in de toch wel mooiste stad van Nederland: Amsterdam. Vroeger was ik grote fan van de Spice Girls, nu kijk ik liever naar gespierde vrouwen. Overdag ben ik Visual Designer en ’s avonds kom je mij tegen in de gym met een eiwitshake en kilo’s ijzer in beide handen. Mijn belevenissen post ik op instagram en als ik meer kwijt moet schrijf ik er een blog over. Ik kijk altijd met een kritisch oog en met een korrel zout naar hypes binnen de fitness & health wereld. Naast mijn eigen blog schrijf ik ook voor FitGirlCode.

Je kent mij onder de naam: Gowoedie

Mijn favoriete sporten om te doen: Fitness en vroeger was het altijd op hoog niveau hockey. Totdat ik tot twee keer toe mij voet brak door overbelasting. Eerst mijn linker, toen mijn rechter. Super zuur. Toen ik daar mee stopte moest ik mijn energie ergens anders kwijt. En dat werd dus in de gym!

Deze active wear draag ik het liefst: Alles waar een witte swoosh op staat. Drie strepen is niet ok. Verder ben ik totaal niet merken geil. Ik draag altijd blanco shirts, ook tijdens het trainen.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Hardwell on Air, deze mix knalt iedere training in mijn oren. Probeer het maar eens. Het sleept je net even door die laatste set heen.

 

“Alles waar een witte swoosh op staat. Drie

strepen is niet ok. Verder ben ik totaal niet

merken geil.”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • cola
  • kaas
  • yoghurt
  • eieren
  • pizza (voor het geval dat).

My guilty pleasures: Sowieso Cola. Ook al drink ik dit echt belachelijk veel is het niet echt ‘guilty’. Iedereen die me een beetje kent weet dat ik lichtelijk verslaafd ben aan dit zwarte goedje.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Die gaat nog komen in april volgende jaar. Maleisië en Bali here I come! Maar afgelopen zomer in Valencia en Ibiza was toch ook wel één van mijn favorieten. Ik ben echt dol op Spanje.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Ik heb heel veel dromen. Maar ik spreek ze niet zo snel uit. Jammer hè? Het wordt vanuit de maatschappij bijna van je verwacht dat je een bucketlist hebt. Nou dan hoeft het voor mij al niet. Ik vind een lijstje bijhouden maar een beetje stoffig.

Mijn grootste inspiratie: Ik heb nooit echt een grote held of inspiratie gehad waar ik tegen op kijk. Misschien ben ik daar te nuchter voor. Ook omdat ik niet zo snel onder de indruk ben. Het zijn vaak kleine dingen die me inspireren. Of dat nou een plas op straat is of een inspirerende uitspraak van iemand.

Mijn lifequote: Geen mooiere lifequote, dan geen lifequote. Maar als je echt zou aandringen, dan zou ik zeggen: Fit zijn zit in je kop, niet in een papiertje wat uit een machientje komt rollen.

Mijn levensles voor jullie:  Doe lekker je eigen ding en laat je niet te veel beïnvloeden wat andere zeggen en vinden. Dus ook niet door wat ik nu type.

 

“Ik vind een lijstje bijhouden maar een beetje

stoffig”

Meer van deze man met no-nonsense houding weten? Ga dan als de wiedeweer naar zijn instagramaccount en volg Ewout!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf