augustus 2, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JUSTIN

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

JUSTIN

 

 

9045a15b5d10d290d0c1d20c8d32c235Ik ben: Justin die balans aan het zoeken is op deze hectische en verwarde planeet.

Je kent mij onder de naam: justworkoutnl voorheen justrunnl en nog tig andere namen (jaja identiteitscrisis).

Mijn favoriete sporten om te doen: Hardlopen, fietsen en zwemmen. Als ik weer goed in shape ben, wil ik ook weer aan een vechtsport gaan doen.

Deze active wear draag ik het liefst: Mijn fitness tracker ;). Qua kleding geen echte voorkeur draag nu Puma, Adidas en Under Armour. Als het maar lekker zit en ik er in kan bewegen.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Haha… Hardcore :). Toen ik nog een klein gabbertje was raakte deze muziek mij en tot op de dag van vandaag luister ik het nog steeds. Maar qua muziek heb ik een hele brede smaak ik luister van pop naar rock naar dance en klassieke film muziek. Mijn playlist voor de gym bestaat nu uit house en deep-house maar mijn running planlist is een tikkeltje anders (alhoewel ik tegenwoordig zonder muziek of telefoon loop)…

 

“Toen ik nog een klein gabbertje wAS RAAKTE HARDCORE ME IN HET HART

 

De kleine Justin.

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

 •  Magere kwark
 • Curry! (saus voor bij de pasta)
 • Almondmelk van Alpro (En nee niet die smerige ongezoete)
 • Kalkoenfilet
 • Zwarte Bonen Knoflooksaus van Lee Kum Kee.. Zonder gein dit is echt een musthave als je Aziatisch eet. Zoals mijn collega die deze aangeraden heeft zei: “ Feest in de bakkus”

My guilty pleasures: Pindakaas, Lindt Pure Chocolade 85%, mijn nieuwe ontdekking: Nakd repen en last but not least……………. pizza van Domino’s.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Thailand/Laos. Ik ben hier drie weken geweest en het leek wel drie maanden. De beste vakantie ooit en super fijn om zelf je plekken te kiezen, lekker te eten en de cultuur te zien. Dit was ook de enige vakantie waar ik geen kilo’s aankwam maar was afgevallen!

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: 

 • Kopen van een huis.
 • Reis naar Indonesië en de Molukken.
 • Mijn grootste angst overwinnen en duiken in een donkere diepe zee met veel vissen maar ook gevaarlijke.
 • Mijn tweede grootste angst overwinnen en parachutespringen.
 • De liefde van mijn leven vinden.
 • Op mijn 40ste van god los.

Mijn grootste inspiratie: Mijn moeder, een sterke vrouw die praktisch in haar eentje drie kinderen grootbracht, Amit mijn kleine broertje en Bruce Lee (wuuuttttaaah)!!!

Mijn lifequote: “Alles komt goed, wees gelukkig.”

Mijn levensles voor jullie: Doe waar je gelukkig van wordt en laat je niet teveel lijden door dingen om je heen. Het is jouw leven en niet dat van een ander. Daar moet je het maximale uit halen.

 

“het is jouw leven en niet dat van een ander!”

 

Meer van Justin weten? Neem dan een kijkje op zijn instagram.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf