juli 26, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: KIM

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

KIM

 

h1Ik ben: Kim. Een echte foodie die de balans heeft gevonden tussen een gezonde levensstijl en genieten.

Je kent mij onder de naam: fitfoodkim

Mijn favoriete sporten om te doen: Dat is zonder twijfel crossfit. Ook al merk ik wel dat ik het steeds lastiger vind om dit goed te kunnen combineren met mijn werk. Crossfit is op vaste tijden waardoor het niet altijd uitkomt en ik nog wel eens dagen moet overslaan. Dit is met fitness anders, daar kan je gewoon zelf je tijden invullen en dat is toch wel heel erg handig nu ik fulltime werk. Ik zit dus ook nog in dilemma of ik weer krachttraining zal gaan doen zodat ik weer wat meer kan gaan trainen. Dat neemt niet weg dat crossfit echt m’n favoriete sport blijft om te doen!

Deze active wear draag ik het liefst: Eigenlijk draag ik Nike en H&M door elkaar. Zo zijn mijn tights en sneakers altijd van Nike, maar mijn tops en sweaters zijn (bijna) altijd van H&M. Als ik dan toch moet kiezen dan draag ik Nike het liefst. Het zit ontzettend fijn met sporten en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik meer dan prima!

Op deze muziek ga ik een tandje harder: In de box staat er altijd verschillende muziek op. Het maakt mij niet heel veel uit welke muziek dat is, als je er maar flink op kunt knallen! Tijdens krachttraining heb ik altijd een playlist aan staan die heel gevarieerd is.

 

“CHOCOLADE IS ECHT MIJN GUILTY PLEASURE!

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

 • Amandelmelk (maar dan wel alleen van Alpro want dat is echt de allerlekkerste)
 • Fruit (heel veel verschillende soorten, mijn hele fruitlade ligt vol)
 • Kaas (slankie (smeer)kaas, Philadelphia light, pindaKAAS)
 • Soya yoghurt (ook alleen van Alpro)
 • Hero aardbeien jam light (en stiekem ligt er ook altijd een reep chocola in mijn koelkast)

My guilty pleasures: Eigenlijk zijn er heel veel dingen die ik ontzettend lekker vind, en natuurlijk ook genoeg wat ik niet (of minder) lekker vind. Chocola is in ieder geval wel écht mijn guilty pleasure en zo zijn er nog wel een aantal dingen die ik mega lekker vind. Het zijn er teveel om op te noemen maar hier komen er een paar:
• Chocolade (Tony’s, Milka LU, LU Mikado)
• Ijs van Janssen (dat is een ijssalon hier in de buurt)
• M&M’s (maar dan wel die met pinda’s)
• Cheesecake (en dan vooral de limoen/citroen variant)
• Pasta (de Siciliana van Happy Italy met extra veel mozzarella is toch wel echt favoriet)
• Stroopwafelkruimels
• Frozen Yoghurt met héél veel toppings (uiteraard zit daar altijd een chocolade topping bij)
• Kruidnoten met chocola (waarom zijn die er alleen rond december?)
• Een meergranen triangel met brie, walnoten, honing en sla OF met mozzarella tomatentartaar, pesto en rucola.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Thailand. Ik ben al in heel wat landen geweest, zowel binnen Europa als buiten Europa. Zo vond ik Bonaire, Cuba, Dominicaanse Republiek en Indonesië geweldig, maar Thailand staat toch echt op nummer 1. Dit was mijn eerste verre reis zonder ouders wat het extra avontuurlijk maakte. Daarnaast was dit ook gelijk de eerste verre reis samen met mijn vriend. Het is een reis die ik nooit meer zal vergeten!

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Er staan nog zoveel dingen op m’n bucketlist. Dingen die ik wil doen of dingen waar ik nog aan wil werken. We leven nu en daarom probeer ik er alles uit te halen. Het is veel te veel om allemaal op te noemen, maar deze dingen staan zéker nog op mijn lijstje:

 • Een jaar (of langer) backpacken in Azië, Australië en Amerika
 • Mijn blog uitbreiden en heel veel leuke en lekkere receptjes maken
 • Een eigen bedrijf starten
 • Een huis kopen
 • Een crêpe eten in Parijs (met een dikke klodder nutella)
 • Kerst vieren in New York
 • Honeymoon in Bora Bora

Mijn grootste inspiratie: Mijn aller liefste oma. Ondanks dat het niet altijd ging zoals het zou moeten heb ik haar nooit horen klagen. Ze stond ontzettend positief in het leven en niks was te gek voor haar. Ze stond altijd voor alles en iedereen klaar en genoot maximaal van het leven. Ik heb veel te vroeg afscheid van haar moeten nemen, maar zij zal voor mij altijd mijn grootste inspiratie zijn en blijven!

Mijn lifequote: “Alles kan, zolang je er zelf maar in gelooft!”

Mijn levensles voor jullie: Streef naar progressie, niet naar perfectie. Geef nooit op. Vergelijk jezelf niet met anderen, het gras bij de buren lijkt namelijk altijd groener. En dan wil ik de nadruk vooral leggen op het woordje ‘lijkt’ en GENIET van elk moment!

 

“ALLES KAN, ZOLANG JE ER ZELF MAAR IN GELOOFT

 

Meer van deze fris en fruitige lekkerbek weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram en website: www.fitfoodkim.com en nog leuker, volg haar!


Wil je ook in “de vrienden van HealthyJuf” staan?

Stuur dan een mailtje naar healthyjuf@gmail.com en wie weet sta jij binnenkort in mijn vriendenboekje!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf