december 6, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANON

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

MANON

 


img_20150825_193228Ik ben:
 Manon, als dit gepost word ben ik net een dag 32! Ja ik ben een Sinterklaaskindje! 😀 Ik woon samen in Tilburg met mijn lieve vriend Michel en onze 3 katten. Op het moment niet werkzaam. Wel volg ik een opleiding tot gewichtsconsulente. Door mijn grote interesse in gezond eten heb ik eerder dit jaar de keus gemaakt om mijn baan op te zeggen om mij volledig te storten op mijn passie voor gezonde voeding.

Je kent mij onder de naam: healthyfoodie_manon

Mijn favoriete sporten om te doen: De laatste tijd is het er niet meer zoveel van gekomen. Eigenlijk vanaf de verhuizing steeds minder maar inmiddels probeer ik het weer een beetje op te pakken. Ik wandel graag met mijn vriend samen en verder sport ik thuis via Youtube. De meiden van Tone it up hebben echt super leuke workouts!

Deze active wear draag ik het liefst: Ik draag niks speciaals, als we gaan wandelen zorg ik er alleen voor dat ik mijn nikes aan heb en als ik thuis sport doe ik zelfs wel eens in mijn pyama.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Ik heb een hele brede smaak muziek. Ik houd zowel van Beyonce en Rihanna (heerlijke mee blèren!), lekkere 90’s klassiekers maar ook van bandjes als Kensington. En ik kom er eerlijk vooruit dat ik een groot Justin Bieber fan ben! #belieber

“Sssht, ik ben een belieber!”

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Amandelmelk of sojamelk
  • Soja yoghurt
  • Kaas!!
  • Vleesvervangers
  • Olijven

My guilty pleasures: Frietje satésaus en schuimpjes. De decembermaand is echt geen goede periode voor mij wat dat laatste betreft. Ik kan het hele jaar geen snoep in huis halen, omdat een zak in 1x soms 2x leeg gaat, maar zodra de Sint- en kerst schuimpjes in de winkel liggen zwicht ik.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Marokko vond ik echt geweldig mooi!! Daar ben ik echt verliefd op geworden! Maar ik heb ook onwijs genoten vorig jaar tijdens ons weekje in België. We zijn op 3 plekken geweest en het was echt een heerlijke week van vanalles wat. Natuur, cultuur, lekker eten en drinken en heerlijk ontspannen aan zee en in de sauna. Het was maar een weekje en niet eens ver weg maar het had wel echt alles wat een heerlijke vakantie hoort te hebben.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Ik ben heel erg gelukkig met de stappen die ik nu gemaakt heb. Dat ik eindelijk na jaren de keus gemaakt heb om weg te gaan bij mijn werkgever en te kiezen voor deze opleiding daar ben ik echt heel trots op! Je kunt mijn verhaal erachter teruglezen op mijn blog, dan snap je wel waarom. Mijn droom nu is dus om mijn diploma te behalen en daarna te gaan kijken hoe ik verder ga als zelfstandige.

Mijn grootste inspiratie: Ik haal heel veel inspiratie via Instagram en Pinterest. Ik kan soms echt uren scrollen en echt genieten van al het moois wat daar voorbij komt!

Mijn lifequote: “Happiness is a way of life, not a destination.”

Mijn levensles voor jullie:  Geniet van de kleine dingen en doe wat je echt leuk vindt. Ik heb vanwege mijn ziektebeeld bijvoorbeeld te lang vast gezeten in een baan waar ik zwaar ongelukkig werd omdat ik dacht dat ik niet kon zonder de vastigheid. Nu is veel onzeker maar ik zit 100x beter in mijn vel! Je bent nooit te oud om te leren en ook al zijn we gewoontedieren, verandering is goed voor de mens!

“Happiness is a way of life, not a destination”

Als je meer van deze gezonde dame wilt weten, neem dan gauw een kijkje op haar website of volg haar op instagram!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf