oktober 6, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ROEL

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

ROEL

img_4914Ik ben: Roel, de “Instagramhusband” van Healthyjuf! 26 lentes jong en studeer werktuigbouwkunde aan de TU in Delft. In het dagelijks leven wissel ik het studeren een beetje af met werken, sporten, lezen (e-reader is geweldig) en koken!

Je kent mij onder de naam: mylifemyroels

Mijn favoriete sporten om te doen: Crossfit uiteraard, haha! Nee zonder dollen, crossfit vind ik heel gaaf om te doen. In het verleden een jaar of 5 aan kickboksen gedaan en ook een aantal fitnessruimtes van binnen gezien, echter bij crossfit pas mijn aansluiting gevonden qua techniek, conditie, meetbaarheid en kracht. (Het helpt ook wel dat ik de allerliefste vrouw daar heb ontdekt, sshht!)

Deze active wear draag ik het liefst: Ik kan heerlijk relaxed, ongegeneerd, ultiem genietend, wijdbeens op de bank de hele dag door m’n boardshorts dragen! Het helpt dat ik het vaak toch al warm heb, anders was het misschien wat koud, maar boodschappen doe ik er ook gerust in.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Geef mij tijdens een pittige workout maar lekker “Turbo” van DJ Paul Elstak! Happy Hardcore en Hardstyle doen het hem wel. Muziek moet een beetje doorpakken voor mij wil ik er lekker op gaan. “Hey Ricky” van NERVO gaf me laatst ook nog wat energie!

 

“ik kan heerlijk relaxed, ongegeneerd, ultiem genietend, wijdbeens op de bank de hele dag door m’n boardshorts dragen!”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Kwark
  • Eieren
  • Volle melk (cappuccino is goddelijk)
  • Spinazie
  • Afwisselend fruit

My guilty pleasures: Ik ben dus echt een snoepkont, als ik niet m’n eten of boodschappen al in huis heb op het moment dat ik eigenlijk wil eten dan kan ik hele slechte keuzes maken (lees: koekjes is ook prima voer). Gelukkig gebeurt dat niet te vaak en kookt m’n vriendin ook heerlijk en gezond. Helaas zijn de chocoladepepernoten al weer rijkelijk gestrooid in de winkels dus loopt het nog wel eens mis, haha!

De mooiste vakantie in mijn leven was: Aah lastig! Ik ben niet zo’n bereisd type als sommige anderen, maar begin 2015 ben ik wel voor het eerst op wintersport geweest. Dat was echt een enorm relaxte week met vrienden en veel gelachen met elkaar. We hadden een chalet met z’n vieren gehuurd en elke dag konden we in het gebied ergens anders heen rijden met de snowboards, om vervolgens de witte bergen te trotseren. Ik krijg er weer zo veel zin in als ik hier aan denk nu! Alleen dat dal zegt genoeg toch.

792e266a-094a-4fb7-b1a7-7b66b8306e6f

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Yes, kom maar op, dit zijn ze:

  • Een reis door heel Europa met een Volkswagen T3 Westfalia.
  • Saxofoon leren spelen
  • Surfen op Lanzarote
  • Spaans leren
  • Eigen huis kopen (cliché hè..)

Mijn grootste inspiratie: Eigenlijk ben ik van mening dat je inspiratie uit de kleine dingen moet proberen te halen. Mensen om je heen, dingen die je ziet of tegenkomt, verhalen die je hoort waarvan je denkt: “Wauw, supergaaf!” of “Man, dat zou ik ook wel willen doen”. Daar moet je voor gaan, daar moet je van willen werken, Daar moet je enthousiast van raken.

Mijn lifequote: “Train hard, fight easy”. Je mag zeggen wat je wilt maar ik ben voor mezelf nog geen betere tegengekomen.

Mijn levensles voor jullie:  “Alles komt wel goed” zeg ik dan maar, er is altijd wel een pad voorwaarts en soms via een omweg maar altijd naar een betere plek.

 

“train hard, fight easy”

 

Mijn knappe vent is ietsjes minder actief dan ik op instagram, maar feel free om deze te gekke man te volgen: mylifemyroels

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf