juli 31, 2018

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: SIERD

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wil worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

SIERD

 


Ik ben:
 Sierd Sikkema

Je kent mij onder de naam: Sierdjr

Mijn favoriete sporten om te doen: Met heel veel voorsprong hardlopen en daarnaast fietsen.

Deze active wear draag ik het liefst: Schoenen van adidas en dan vooral de Boost en kleding is Nike mijn favo en voor het fietsen heb ik VOID ontdekt.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Dat is vooral gitaarmuziek en dan liefst metal of nu metal.

“Bier, chocolade, chocolade, chocolade en bier liggen altijd in mijn koelkast.”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen: Bier, chocolade, chocolade, chocolade en bier.

My guilty pleasures: Winegums.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Sri Lanka was prachtig, maar die vakantie samen met jou op Lanzarote ook (hoewel we elkaar niet gezien hebben ;))

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Eigenlijk heb ik geen bucketlist, dingen overkomen je en anders regel je ze zelf wel toch? Maar Parachute springen is wel te gek om eens te doen en nog een aantal landen bezoeken en nog een aantal marathons lopen ergens in de wereld en Jessica Alba 😉

Mijn grootste inspiratie: Ik haal heel veel inspiratie uit instagram, volg andere lopers om daar van te leren en dus inspiratie op te doen.

Mijn lifequote: Never give up.

Mijn levensles voor jullie: Geef nooit op en vecht voor wat je wilt bereiken in het leven.

 

“Geef nooit op, oh geeft nooit op.”

Meer van hard, zeer hard lopende Sierd weten? Heel snel naar zijn Instagram dan, met de nadruk op snel. Voor je het weet is hij alweer op toptempo weggerend!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf