juni 1, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: SVEN

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

SVEN


IMG_20160511_073013Ik ben:
 Sven Borst. 29 jaar en geboren en opgegroeid in Apeldoorn. Ik werk nu negen jaar in het speciaal onderwijs (ZMOK) en heb een eigen dojo met judo en jiujitsu. Ik mag graag trainen en hou van lekker eten. Binnenkort komt mijn eerste kindje en kijk daar ongelooflijk naar uit.

Je kent mij onder de naam: Sven Borst 

Mijn favoriete sporten om te doen: Ik doe natuurlijk erg graag krachtsport en ben fanatiek bezig met het Crossfit. Ik vind het heerlijk om elke keer weer alles te kunnen geven. Toch kennen de meesten mij van mijn Budo achtergrond. Ik doe sinds klein kind al aan judo en jiujitsu en heb inmiddels mijn eigen dojo. Leerlingen van jong tot volwassen.

Deze active wear draag ik het liefst: Het allerliefst loop ik in een korte broek. De hele dag door, zelfs in de winter als ik met de auto weg kan draag ik er nog één. T-shirt erboven en ik ben helemaal in mijn element.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Tsja hoe zal ik uitleggen. Wat de meesten van jullie niet weten is dat ik een onwijs groot fan ben van Metal Muziek. Ik ga al sinds dat ik een opstandige puber ben naar de meest harde concerten heb ondertussen menig festival al gezien en ongelooflijk veel bands live zien optreden op het podium. Tijdens mijn workouts luister ik dus graag naar deze zogenoemde ‘herrie’.

 

“TIJDENS MIJN WORKOUTS LUISTER IK NAAR ZOGENOEMDE HERRIE.”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Kwark
  • Biefstuk
  • Zalm
  • Chocolade

My guilty pleasures: Chocola is toch wel één van mijn verslavingen. Wanneer ik een reep in huis heb, of twee, dan moet die op. Daarnaast ben ik verslaafd aan BBQ’en. Het maken van een vuurtje en dan zelf je eten bereiden bevalt mij wel.

De mooiste vakantie in mijn leven was:  Dat zijn er eigenlijk twee. Ik ben natuurlijk een aantal keer in Japan geweest voor de budo en dat was ongelooflijk inspirerend. Alles is daar anders, niets herinnert je aan thuis. De mensen, de taal, het schrift, de manier van interactie, het is zo anders dat je ook echt even de tijd nodig hebt om te wennen.

Als tweede is mijn vakantie naar Noorwegen echt mijn favoriet. Ik ben ooit op mijn 17e gaan liften naar Scandinavië en vorig jaar daar nog eens drie weken geweest. De ongelooflijke mooie natuur, de ruimte en het ontspannen leven spreken mij erg aan.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist:

  • Ik ga ooit nog mijn motorrijbewijs halen en daar mee een grote reis maken.

 

“een verslaving? eeh, chocolade!”

 

Mijn grootste inspiratie: Dit vind ik een lastige. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn eigen vader heeft laten zien hoe je een voorbeeld moet zijn. Discipline, ontzag, hard werken en altijd doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat heeft deze man mij geleerd en dat heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Ik heb ooit een beeld voor hem laten maken met de tekst erop ‘thank you for giving me the tools, to be the man I am Today’.

Mijn lifequote: Not all progress is physical. Ik ben gevraagd om een quote in te sturen die ik zelf bedacht had en deze past erg bij mij en bij de manier van hoe ik tegen de dingen aan kijk. Persoonlijke groei kan op zo ongelooflijk veel vlakken en in de sport kijken we snel naar fysieke ontwikkeling. Echter ben ik iemand die juist ook kijkt naar je persoonlijke groei. Je uitstraling, de manier waarop je loopt en hoe je omgaat met de tegenslagen. Grote spieren helpen je daar niet bij. Hoe jij naar jezelf kijkt in de spiegel is belangrijker, dan hoe anderen kijken naar jou.

Mijn levensles voor jullie:  Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat maakt je een betrouwbaar en duidelijk persoon. Dat is fijn voor jezelf en je omgeving. Uiteindelijk komt je dat altijd te goede.

 

“HOE JIJ NAAR JEZELF in DE SPIEGEL kijkt IS BELANGRIJKER DAN HOE ANDEren jouw zien” 

 

 

Meer van deze naar herrie luisterde man weten die binnenkort vader wordt? Neem dan vooral een kijkje op zijn instagram en nog leuker, volg hem!


Wil je ook in “de vrienden van HealthyJuf” staan?

Stuur dan een mailtje naar healthyjuf@gmail.com en wie weet sta jij binnenkort in mijn vriendenboekje!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf