juni 14, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: TAMARA

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

TAMARA

fotos 2015 telefoon 876Ik ben: Tamara, getrouwd en mama van drie geweldige kindjes en gek op mijn hondje Jill. Ik ben dol op alles wat met voeding, koken, foodstyling en fotografie te maken heeft. Daarnaast ben ik ongeveer een jaar geleden begonnen aan een gezondere levensstijl. Ik probeer nu toch een aantal keer per week te sporten en op mijn voeding te letten. Verder ben ik ook graag creatief bezig; schilderen, haken, meubeltjes opknappen, tekenen, foto’s bewerken etc…ik vind alles leuk.

Ik werk als werkmakelaar en probeer zoveel mogelijk mensen aan hun “droom”baan te helpen. Mijn grootste uitdaging is het vinden van balans. Mijn drukke baan, kids, sporten en mijn bezigheden zorgen er nogal eens voor dat balans ver te zoeken is. Maar hier wordt aan gewerkt !

Je kent mij onder de naam: saltandorange

Mijn favoriete sporten om te doen: Het liefst doe ik fitness/krachttraining. Ik probeer 1 à 2 keer in de week naar de sportschool te gaan, daarnaast heb ik onze zolder ingericht met fitnessapparaten en heb daar nu mijn eigen “home fitnessruimte”. Ik loop ook graag een rondje hard, al komt dit er de laatste er niet zo vaak van. Misschien weer eens tijd om dat op te pakken.

Deze active wear draag ik het liefst: Ik heb niet echt een lievelingsmerk. Ik heb veel van Nike en H&M. Daarnaast vind ik mijn Jogha outfitje erg leuk. De schoenen waarmee ik sport zijn allemaal van Nike. Daarnaast draag ik graag m’n Adidas Superstars. Dat blijven toch leukies.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Ik heb niet echt een absolute favoriet. Momenteel zet ik Coldplay wat vaker op omdat ik binnenkort naar hun concert ga. Maar eigenlijk ben ik wel voor alles in.

 

“MIJN Adidas superstars blijven leukies!”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Zalm
  • Groenten (heel veel)
  • Kwark
  • Amandelmelk
  • Geitenkaas

Guilty pleasures: BBQ (in de zomer), met een lekker glas wijn en lieve mensen. Het liefst minimaal 1 keer per week, de hele zomer door. Ik vind het heerlijk. Ik hou van het buitenleven.
En niet te vergeten klodders pindakaas. Het liefst uit de pot lepelen. Als laatste mijn slechte gewoonte, zout ! Ik hou van grote korrels zeezout. Zou het het liefst overal over gooien, maar helaas schijnt niet heel gezond te zijn.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Dat zijn eigenlijk alle vakanties, maar onze eerste vakantie met onze oudste dochter Merlijn (toen 9 maanden) vergeet ik nooit meer. Op de slechtste campings ever, in Frankrijk, maar wat was het geweldig. Koken op 1 pitje, vlakbij een prachtig baaitje, geen massatoerisme. Al ons eten haalden we bij de plaatselijke delicatessenwinkeltjes, en maakten we zelf op dat ene pitje. Hier is mijn liefde voor eerlijk eten en fotografie misschien wel begonnen.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist:

  • Een mooie verre reis maken met mijn kinderen. Maar ik heb een beetje last van vliegangst.
  • Mijn eigen droombaan vinden
  • Een grote picknick met allemaal lieve mensen, aan van die prachtig gedekte tafels, met heel veel bloemen, en mooi servies. Glazen potjes met kaarsen in de bomen. Met van die romantische bohemian outfitjes, dansen rond een kampvuur…..ik draaf door, maar je snapt me wel.

“Een grote picknick met lieve mensen, veel bloemen en mooi servies en vervolgens in romantische bohemian outfits rond een kampvuur dansen”

 

Mijn grootste inspiratie: Ik heb geen bepaalde inspiratiebron. Ik haal mijn inspiratie uit de mooie dingen van het leven. Uit een goed gesprek, het pure van kinderen, glas wijn met vrienden, de natuur en ga zo maar door.

Mijn lifequote: “Met volle angst vooruit.” Deze kwam ik tegen van Lief Leven. Sindsdien heb ik deze quote op mijn telefoon staan.
Gezien ik een aantal jaren gelden n.a.v. een ongeluk met mijn dochtertje een angststoornis heb opgebouwd, vind ik dit een geweldige zin. Doorgaan en overwinnen !

Mijn levensles voor jullie:  GENIET!

 

“MET VOLLE ANGST VOORUIT” 

 

 

 

Meer van deze creatieve dame weten? Neem dan vooral een kijkje op haar prachtige  instagram en nog leuker, volg haar!


Wil je ook in “de vrienden van HealthyJuf” staan?

Stuur dan een mailtje naar healthyjuf@gmail.com en wie weet sta jij binnenkort in mijn vriendenboekje!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf