november 14, 2017

DISCLAIMER

Terms of use

Dit beleid is geldig vanaf 1 januari 2016 tot heden en is van toepassing op de website (www.healthyjuf.com) waar je je nu op bevindt. Als je de algemene voorwaarden niet accepteert zou ik nu als de wiedeweer weggaan, maar vind je het wel leuk om mee genomen te worden naar een happy & healthy lifestyle dan zou ik nog even blijven.

Ik behoud me het recht voor om de algemene voorwaarden op elk gewenst moment op deze website te wijzigen. Mezelf kennende zal dit dan ook regelmatig voorkomen, check deze pagina dan ook met regelmaat!

Aan deze blog (healthyjuf.com) wordt met bloed, zweet en tranen gewerkt. Mijn passie en toewijding zit erin en met veel aandacht probeer ik jullie te voorzien van leuke artikelen. Toch kan het gebeuren dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van healthyjuf.com kunnen geen rechten worden ontleend, tevens ben ik niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn van het gebruik van healthyjuf.com. En voor de websites waarnaar wordt verwezen ben ik zeer zeker niet verantwoordelijk.

Mocht je onjuistheden tegen komen, linkjes die niet meer werken, etc. Schroom dan niet om mij dit te laten weten. Zodra ik klaar ben met eten en mediteren kruip ik dan achter mijn laptop om de boel weer kloppend te maken. Vergeet op het moment dat je mij ergens op aanspreekt niet dat ik ook maar een mens ben die weleens een foutje maakt.

Copyrights

Tenzij anders vermeld, heb ik (Esther Zuijderduin van healthyjuf.com) het wettelijke auteursrecht van al het materiaal op deze website en dit mag niet worden gebruikt, herdrukt, (gedeeltelijk) gewijzigd of worden gepubliceerd zonder mijn schrijftelijke toestemming.

Gastbloggers en andere personen die bijdragen aan deze website zijn verantwoordelijk voor hun eigen ingezonden materiaal op mijn website.

Voel je vrij om mij uit te dagen, je ongezouten kritiek te geven of om te zeggen dat ik onzin uitkraam in een reactie onder een van mijn blogs, maar ik behoud me het recht voor om onder welke reden dan ook een opmerking te verwijderen. Houd het dus net en gezellig en tel eerst even tot 10 voor je wat typt.

Producten/ diensten

Op healthyjuf.com verschijnen regelmatig artikelen waarin een product of dienst voorbij komt. Soms zijn dit dingen die ik zelf heb gekocht, maar soms ook spullen of diensten die ik krijg van een bedrijf.

Het is dan veelal de bedoeling van een bedrijf dat ik hier een stukje over schrijf op mijn website. Je zou mogelijk kunnen denken dat dit mijn mening beïnvloedt, maar aangezien eerlijkheid het langst duurt, is mijn mening over een product of dienst dan ook altijd eerlijk en tevens vermeld ik er ook altijd bij als ik het gratis heb ontvangen. Het kan zijn dat er nog artikelen zijn van voor 14 november 2017 waarin dit nog niet duidelijk staat vermeld. Mijn excuus voor het ongemak.

Affliate links

Een affliate link is een link die verwijst naar een bepaald product waarvan ik een deel van de opbrengst krijg als de lezer het product koopt. Stel je hier geen goudmijn bij voor, het gaat vaak om een klein bedrag of percentage.

Als ik gebruik maak van een affliate link vermeld ik dit altijd.

Jij als consument bent niet duurder uit als je een product via een affliate link koopt. Jou kost het dus niks extra’s en voor mij is het een kleine beloning voor de vele uren die ik in mijn blog stop om jou te voorzien van leuke blogs, reviews en veel meer. Dank alvast dus!

Eerlijk

Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer dan ook zo eerlijk en transparant mogelijk naar mijn lezers te zijn over producten en (ver)diensten. Vooralsnog kan ik je verzekeren dat ik niet kan leven van mijn blog en ik blij ben als er eens een centje binnen komt zodat ik daar een gratis koffie van kan kopen terwijl ik driftig aan het bloggen ben in de plaatselijke koffietoko om de hoek. Want buiten de deur werk ik net wat effectiever dan thuis en op dit moment kost bloggen mij dan ook meer geld dan dat het mij knaken oplevert.

Lieve groet,

Esther Zuijderduin

1

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf