Fit

 • MIJN EERSTE LESJE BODYPUMP

  MIJN EERSTE LESJE BODYPUMP

  Begin dit jaar vertelde ik jullie over mijn nieuwe liefde en nu we inmiddels alweer een halfjaartje verder zijn en ik zojuist mijn relatie naar een hoger niveau heb gebracht vond ik het wel weer tijd om jullie te voorzien van een nieuwe update. bodypump Inmiddels bestijg ik vrijwel alle apparaten bij TrainMore als een ware […]Lees meer »
 • I’M A WINNER

  I’M A WINNER

  Ik ontwaak net uit een nare droom en met één oog dat langzaam open gaat probeer ik te zien hoe licht het in mijn slaapkamer is en daarmee de tijd te bepalen. Mijn arm reikt naar het rolgordijn. Shit, ik kan er niet niet bij. Ik schuif daarom een stukje naar rechts, richting het raam. […]Lees meer »
 • NIEUWE LIEFDE

  NIEUWE LIEFDE

  Het is koud, ijskoud, en als ik de hoek om kom fietsen zie ik hem al staan. Stevig, groot, robuust, gespierd en al wat ouder. Ja, duidelijk ouder dan ik, maar daarmee precies het type waar ik op val. Ook leuk! Geen gerelateerde berichtenLees meer »
 • Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meter

  Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meter

  Geen ‘veertig kilometer’, geen ‘het is iets meer dan veertig kilometer’, geen ‘tweeënveertig kilometer’ en al helemaal niet ‘ach na dertig kilometer is het allemaal mentaal toch’? De afstand der afstanden, de eeuwenoude klassieker onder de hardloopwedstrijden is om precies te zijn tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meter. Ook leuk! HARDLOOPTRAININGEN RUN ESTHER RUN! BLESSUREPREVENTIE INTERVALTRAININGLees meer »
 • INTERVALTRAINING

  INTERVALTRAINING

  Hoi! In het vorige artikel over hardlooptrainingen heb ik een aantal soorten hardlooptrainingen beschreven. Een van de leukste daarentegen heb ik bewaard voor de blog van vandaag: de intervaltraining! Yeey! Liefde! <3 Ook leuk! 4 WEKEN PLANKING CHALLENGE VAN CHRISSY BLESSUREPREVENTIE HARDLOOPTRAININGEN Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meterLees meer »
 • PROTEIN BAR

  PROTEIN BAR

  Protein bars, oftwel eiwitrepen zijn repen waar extra veel eiwitten in zitten. Een soort healthy versie van de bounty zeg maar. Mensen die veel sporten eten ze voornamelijk, omdat juist die mensen veel eiwitten binnen willen krijgen voor de opbouw en herstel van hun spieren. Het aanbod aan eiwitrepen is enorm en ik moet eerlijk […]Lees meer »
 • KINDEREN EN BEWEGEN

  KINDEREN EN BEWEGEN

  Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt durf ik hardop te zeggen dat elk kind van bewegen houdt. De vorm waarin, ja die verschilt. Vandaag geen blog over een detox, een lekker, maar not-so-healthy recept of een challenge. Nee, vandaag een pleidooi waarom kinderen zouden moeten bewegen. Waarom ALLE kinderen zouden moeten bewegen. Ook […]Lees meer »
 • HARDLOOPTRAININGEN

  HARDLOOPTRAININGEN

  Zo, nu iedereen zo goed mogelijk zijn best doet om blessures te voorkomen (bekijk de tips uit mijn vorige blog over blessurepreventie) is het tijd eens nader in te gaan op verschillende soorten hardlooptrainingen. Hardlopen saai en eentonig? Zeker niet! Ook leuk! INTERVALTRAINING Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meter BLESSUREPREVENTIE RUN ESTHER RUN!Lees meer »
 • DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016

  DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016

  De beste tip die ik jullie kan geven op sportvlak is: breek nóóit iets! Wil je zonodig toch iets breken? Doe het dan gelijk goed! Ook leuk! 4 WEEKS PLANKING REVIEW FOREVER CLEAN 9 WEES PIPPI, NIET ANNIKA Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meterLees meer »
 • BLESSUREPREVENTIE

  BLESSUREPREVENTIE

  Het lentezonnetje gaat steeds meer schijnen en vroeg opstaan wordt makkelijker met als gevolg dat de parken volstromen met hardlopers die ontwaken uit de koude winterslaap. Voor de mooi-weer-lopers is het tijd om aan de bak te gaan en voor de all-year-round-lopers kan het nooit kwaad weer even te focussen op blessurepreventie. Ook leuk! HARDLOOPTRAININGEN […]Lees meer »