oktober 8, 2017

FLASHBACK FRIDAY #2

 

Mensen, mensen, wat een week, wat een week! Denk je eventjes een relaxweekje te hebben na alle hectiek van de week ervoor, maar dat je dan op maandag een sollicitatie hebt en op donderdag al staat te werken. Yupp guys, jullie lezen het goed: IK HEB EEN NIEUWE BAAN! Iets met een winkel met superlekkere dingen en koffietjes verkopen. Heel blij mee, want al jaren roep ik dat ik niet meer alleen maar denkwerk wil doen, maar ook wil “doen”. Zo’n baan waar je na werktijd de deur dicht trekt en je gewoon klaar bent, niet nog zit te stressen over rapporten en andere deadlines. Een baan waar je tijdens je werk mensen blij kan maken met lekkere producten en je met je handen bezig bent in plaats van je geest te vermoeien. Nou, dat baantje heb ik nu dus gevonden. Lucky girl over here!

Naast werken liep ik ook nog de 10k en had ik een dood nep dier op mijn hoofd. Lees je weer mee?


Singelloop Flashback:

Ik stond al op met een gevoel van: “dit gaat hem niet worden”, maar dan toch gewoon jezelfie in sportkledij hijsen om samen met Doris de 10k in ons stadje te lopen. Hier op de foto lachte ik nog, maar na de 5k kwam mijn bammetje pindakaas na twee slokken water omhoog drijven en kreeg ik steken in mijn buik en in mijn linkerknie. Ik heb nog nooit zo’n belabberde tijd gelopen en ook nog nooit zo’n zware run gehad. Maar die medaille met dom erop maakte alles goed! #verliefd #utregmestadsiewaor

Urban jungle Flashback:

Dat je dan in een best wel lelijk stukje van Amsterdam loopt en mensen een halve jungle voor hun huis hebben staan en je ernaar kijkt en denkt: yeah, lov it! #plantpower

Vega pizza Flashback:

Magioni stuurde mij de nieuwste limited edition pizzabodem: pompoen. Ik smulde die avond van deze heerlijke pizza met vegakipstuckjes, die van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en WarenAutoriteit) niet meer zo mogen heten. Want eeh ja, misleidend. Even serieus mensen, anders gaan jullie je daar eens druk maken om belangrijkere zaken. Zoals die achterlijke proteinehype. Anyways, die pizza was goddelijk. Voor het recept klik je hier.

Groenteburger Flashback:

Je wilt eigenlijk naar een lezing in Rotterdam maar belandt uiteindelijk bij Gys om daar een heerlijke groenteburger weg te happen die ik met geen mogelijkheid in een keer in mijn best wel grote mond kreeg. Tip aan de kok van Gys is dan ook: haal die gore aubergine eraf zodat ik hem gemakkelijk met mijn handen naar binnen schuif. Want laten we wel wezen, wie eet zijn burger nou met mes en vork?

Dood nep dier op mijn hoofd Flashback:

Die dag dat ik er eindelijk eens uitzag als Joan Franka, al draag ik een dood nep dier op mijn hoofd in plaats van een berg echte veren en zijn mijn zangskills ook van mindere kwaliteit. Geen songfestival voor mij dus.

 

Dit was hem weer voor deze week. Laat me vooral even weten wat jij van mijn flashbacks vond door een reactie hieronder achter te laten!

  • – Liefs Esther –

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf