oktober 15, 2017

FLASHBACK FRIDAY #3

Hoe bizar kan een week lopen. Op vrijdag je contract tekenen en nog geen week later je ontslag alweer indienen. Een dikke week insomnia en daardoor weinig beleven, maar vooral geleefd worden. Man o man, wat is slaaptekort toch een monster.

Gelukkig beleefde ik ook wat leuke momentjes. Lees en kijk vooral weer even met mij mee.


De ik-kom-andere-foodies-tegen-Flashback:

Ik had kaartjes gewonnen voor de VrijVanVeggieBeurs, wat ik overigens een bizarre naam vind voor een beurs waar groentjes de boventoon voeren. Na lang nadenken en weer een paar hersencellen minder, begreep ik dat het stond voor een beurs dat gericht is op vegans, vega’s en mensen met intoleranties. Ach, so. Dus niet vrij van groentes, wel vrij van andere dingen. Het leverde overigens een ongelooflijk chagrijnig publiek op. Wat is dat toch met mensen die vega eten of iets niet mogen. Ze lijken er allemaal zeer onder te lijden en een ongelooflijk zwaar leven te hebben, want de gezelligheid en humor was ver te zoeken. Wat een geluk dat ik Carlijn van Foodless tegenkwam en de lieve dailybowlofhappiness. Klaarde mijn humeur gelijk een stuk van op zoals je ziet!

Pancake Flashback:

Weekend vraagt om pannenkoeken en gecarameliseerde banaan. Dat was alweer veuls te lang geleden. Lekker met roomboter en suiker. Jummie!

Gekste familie van Nederland Flashback:

Gezien de drukte kon ik niet op locatie checken of de neus van mijn nichtje snotterig was of niet, dus besloten we er een skype sesh aan te wijden. U ziet: fresh & clean. We hebben enkel wat last van een slaphangende tong.

Ziekenhuis Flashback:

Met de mister een hele middag in een steriele ruimte zitten met kakelende vrouwen. Niks ergs gelukkig, of althans. De man snurkt nogal en uit dit onderzoek blijkt dat ze er ook prima wat aan kunnen doen, te weten een bitje van 1000 euro, dat niet wordt vergoed door het ziekenfonds. Vroeg de dokter doodleuk: heeft u of uw vriendin er last van? Kortom, of ik even wil gaan sparen zodat ik weer een nachtje normaal en zonder oordoppen kan tukken. Whahaha, ik dacht dat onze familie gek was, maar deze arts is zeker de leukste thuis #lol

Altijd je sleutels vergeten Flashback:

Ja hoor, het was weer eens zover. De tweede werkdag van mijn net nieuwe baan en ik vergeet mijn invasie aan sleutels bij mijn vriend. Zowel mijn huissleutels als de loper van werk. Echt een goede binnenkomer joh!

Achterlijk vroeg opstaan Flashback:

Zie je die tijd? 5:20 uur. Even serieus mensen, dat zijn toch geen tijden om op te staan? Ik ben er ook niet voor gemaakt. Nu niet, morgen niet, nooit niet. Einde discussie.

Aangespoelde walrus Flashback:

Behalve dat ik wil zeggen dat ik hier op een O’neill event was en daar binnenkort een blog over komt, behoeft deze foto + bovenstaande Flashback titel geen verdere uitleg #omg #checkdietieten

Broodje falafel Flashback:

Dit was zo lang geleden en geniaal lekker. Ik kocht het in Amsterdam en vrat het lekker op onderweg naar huis, zodat ik thuis zo op de bank kon ploffen met een kop thee en een stuk chocolade en ik enkel mijn duim nog in actie hoefde te zetten tijdens het bedienen van de afstandsbediening. Geweldig!

Dit was hem weer voor deze week. Laat me vooral even weten wat jij van mijn flashbacks vond door een reactie hieronder achter te laten!

– Liefs Esther –

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf