november 10, 2017

FLASHBACK FRIDAY #7

Allo, allo, daar was ik weer. Deze week was druk met werken, vrienden zien, afspraken, verjaardagen en een event. Just a casual week zeggen we maar.


Burgertje happen flashback:


Burgers, milkshakes en een griet die net zo hysterisch is als ik. Wat een combo jongens. Ik kan het jullie van harte aanbevelen. Zet je tanden eens in iets dat groter dan je grote bek is.

LOVE2WORKOUT re-launch flashback:


Afgelopen zondag was er een feestje in de Asics store in Amsterdam. Cristel van love2workout had namelijk een re-launch van haar website en dat was wel een gezond shake en plak bananencake waard vond ze zelf. En ok, ik eigenlijk ook wel. Wat zo leuk is dat haar missie is om iedereen een geschikte sport te laten vinden die bij je past, zodat de wereld een stukje gezonder en gelukkiger wordt. Weet jij nog niet van welke sport je blij wordt, laat je dan inspireren door love2workout!

Chocolade invasie flashback:


Ik ben een enige tijd vriendje van Appie Heijn en nu hebben ze daar het assortiment uitgebreid met een x aantal reepjes. Vind ik heel niet erg. Vind ik heel niet vervelend. Vind ik heel niet vies. Zijn er mensen die hier graag een review over zouden zien? Laat me dat dan vooral even weten in een reactie hieronder. Heuj!

Ik word oud flashback:


Jongens, het aftakelen is begonnen. Onderweg naar een concert van Jamiroquai werd het me weer pijnlijk duidelijk toen ik gillende en onderkoelde fans van Harry Styles voor de AFAS zag liggen. Jongens, jongens, waar gaat het heen met de jeugd van tegenwoordig. Ok, ik was ook fan van Take That en de Backstreetboys. Ik hield zelfs plakboeken bij, maar liggen in een zilveren dekentje om vooraan te staan bij een concert ging mij zelfs te ver. Wat een arme schapen, maar goed #kunnezeookniksaandoen. Toen ik vervolgens mijn oude idool Jamiroquai met zijn dikke pens vanaf mijn zitplek zag bewegen wist ik het officieel zeker: de aftakeling is begonnen.

Liefde gaat door de maag flashback:


Ik schreef van de week een korte love story bij dit overheerlijke recept van deze chili con carne met chocolade. Want chocolade is liefde, ik zeg het je.

I NEED YOU HELP FLASHBACK:

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als gewichtsconsulent, ik ben nu dus een heuse healthyjuf. En hoewel ik zelf elke dag snoep, weet ik dondersgoed wat gezond en ongezond is. Ik weet alles van een juiste balans en ik zou dan ook graag mensen online gaan coachen in een gezonde levensstijl. Mijn vraag is alleen, willen jullie dat ook? Het zou TE GEK zijn als je onderstaande enquĂȘte voor me invulde.

JA IK WIL DE ENQUETE INVULLEN!

Het was een korte deze week. Maar niet getreurd, want ik heb een vraagje aan JOU. Wat voor artikelen/ blogs zou jij graag meer willen zien op Healthyjuf?

Lemme know!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf