Desserts

 • KLEINE ONTBIJTTAARTJES

  KLEINE ONTBIJTTAARTJES

  Wil je eens wat anders maken in het weekend dan wafels, pannenkoeken of croissantjes? iets dat er feestelijk uitziet, maar ook nog gezond is en gemakkelijk te maken? Dan zit je met deze kleine ontbijttaartjes goed! Het feest is helemaal compleet als ieder in huis zijn eigen taartje mag versieren en doet het daarmee ook […]Lees meer »
 • MINI APPELPLAATTAARTJES

  MINI APPELPLAATTAARTJES

  We kennen allemaal wel van die dagen dat we zin hebben om wat te bakken, maar in dat ritje naar de supermarkt dan weer een heel stuk minder. Of dat spontaan bezoek krijgt en het altijd net een stuk leuker staat om iets zelfgemaakt te serveren. Ook leuk! HAVERMOUT-APPELCAKE ZALM-BROCCOLIQUICHE chocolade kruidnootbroodjes OVERNIGHT OATS MET […]Lees meer »
 • CHOCO-LOCO

  CHOCO-LOCO

  Ze moesten op, de laatste twee bananen en avocado die ik de week ervoor had gekocht. Zin in weer een groene shake had ik niet, dus vond ik het wel weer eens tijd om een chocolademousse te maken. Terwijl ik bezig was de bananen en avocado te ontdoen van hun schilletje, kreeg ik een veel […]Lees meer »
 • SNELLE CHOCOLADEMOUSSE

  SNELLE CHOCOLADEMOUSSE

  Een gezonde en snelle chocolademousse die zuivel-, gluten-, en geraffineerde suikers vrij is? Ja, die bestaat! Ook leuk! LOVELY PROTEÏNECAKE HAVERMOUT-APPELCAKE PROTEIN BAR BANAANPOFFERTJESLees meer »