Dranken

 • GROENE MANGO-ANANAS LASSI (smoothie)

  GROENE MANGO-ANANAS LASSI (smoothie)

  Kokos in combinatie met mango en ananas geeft een tropische smaak en door de mango wordt het ook nog eens ontzettend romig. Door er wat verse bladspinazie aan toe te voegen krijg je gelijk al wat van je dagelijkse portie binnen en het vult ook goed. Ingrediënten (2 pers) 1 mango 1 flinke plak ananas  blikje kokosmelk (400ml) 2 flinke handen spinazie   Bereiding Ontdoe de mango van zijn velletjes en snijd hem in stukken. Doe hetzelfde met de ananas. Doe de mango, ananas, kokosmelk en spinazie in een blender en mix goed. Feel the tropical vibes!     Ook leuk! Geen gerelateerde berichtenLees meer »
 • UNICORN CHOCOLADEMELK

  UNICORN CHOCOLADEMELK

  Ook al kots je in regenboogkleuren de unicorn uit en word je groen, geel, rood en blauw van de zoveelste unicorn quotes. Dit MOET je gewoon proberen. Einde verhaal. Ook leuk! NUTELLA PINDAKAAS BANANENBROOD BLISS BALLS AARDBEI-KOKOSMAKRONENLees meer »
 • POMPOEN CHAI LATTE

  POMPOEN CHAI LATTE

  Toen ik laatst pompoen over had van een heerlijke pompoenrisotto leek het mij een goed idee om eindelijk eens een pompoen spice latte te maken. Hiervoor heb je pompoenkruiden nodig, die in Nederland overeenkomen met speculaas- en koekkruiden. Iedereen heeft dat wel in zijn keukenkastje staan en zeker als het net Sinterklaas is geweest. Ook leuk! GEROOSTERDE POMPOEN MET COUSCOUS CHAI HAVERMOUT SIMPLE BREAKFAST-SHAKE KRUIDIGE BANAANCAKE MET STUKJES CHOCOLADELees meer »
 • SIMPLE BREAKFAST-SHAKE

  SIMPLE BREAKFAST-SHAKE

  Deze shake is simpel, voedzaam en erg lekker. Makkelijk voor als je ’s morgens niet altijd de tijd hebt om uitgebreid te ontbijten of heerlijk als snel tussendoortje. Ook leuk! POPEYEPOWERRRR! BOER ‘N KOOLSHAKE RED VELVET VALENTIJNSHAKE OEUFS EN COCOTTE MET SPINAZIELees meer »
 • RED VELVET VALENTIJNSHAKE

  RED VELVET VALENTIJNSHAKE

  Valentijn, de één vindt het het een commercieel gedoe, de ander gaat helemaal los op deze dag. Wat je er ook van vindt, de liefde is iets moois en of je dit nu op 14 februari extra wilt benadrukken of op een andere dag is eigenlijk om het even. Ook leuk! POPEYEPOWERRRR! NUTELLA PINDAKAAS BANANENBROOD AARDBEI-KOKOSMAKRONEN C9 DAG 6 t/m 9Lees meer »
 • BOER ‘N KOOLSHAKE

  BOER ‘N KOOLSHAKE

  De boerenkool is een comeback aan het maken! Inmiddels al mateloos populair in de VS en Canada Ook leuk! POPEYEPOWERRRR! SIMPLE BREAKFAST-SHAKE WORKOUTSHAKE BANAANPOFFERTJESLees meer »
 • POPEYEPOWERRRR!

  POPEYEPOWERRRR!

  Heb jij de groene smoothie al een keer geprobeerd? Ook leuk! SIMPLE BREAKFAST-SHAKE EIMUFFINS COURGETTE-AARDAPPELSOEP THAISE GROENTEWOKLees meer »
 • WORKOUTSHAKE

  WORKOUTSHAKE

  Knallen met een heerlijke pre/post-WORKOUTSHAKE Voor alle sporters onder ons, een variatie op je gewone eiwitshake. Ook leuk! BOUNTY-WAFELS VOOR LAZY SUNDAYS BOER ‘N KOOLSHAKE POPEYEPOWERRRR! LOVELY PROTEÏNECAKELees meer »
© 2017 HealthyJuf