april 6, 2016

HAPPY TEA – YOUR TEA

Fruitthee, kruidenthee, groene thee, slaap-lekker-thee, verse muntthee, spijsverteringsthee, chaithee en de detox-thee. Ze zijn vrijwel niet meer weg te denken uit onze voorraadkast, en ik kan zelfs nog langer doorgaan…

Witte thee, zwarte thee, herfst- en winterthee, rooibosthee en zelfs thee met rode pepertjes! Voor ieder wat wils zul je denken.

Your Tea dacht daar, zo origineel als ze zijn, toch nog nèt iets anders over en bedacht thee dat echt bij JOU past.

“With a myriad of the ‘types out there, it’s almost impossible for the common tea drinker to know what to sip on, when and why! So we decided to share our secret blends with you… and thus Your Tea was born.”

YOUR TEA
Your Tea is voornamelijk bekend van zijn Tiny Tea Teatox. Een 28 dagen durende detox die goed voor lichaam en geest is. Hij valt onder de zogenaamde ‘Body Range’. Andere theetjes die ook in dat rijtje thuis horen zijn o.a. de breast friend tea, fertility tea, her tea en man tea.

 

Naast de Body Range hebben ze ook de Mood Range. Denk hierbij aan energy tea, hangover tea, sex tea (!) en happy tea.

Zo braaf als dat ik ben en om het hier een beetje netjes te houden, heb ik de happy tea uitgekozen om te proberen. Ok, dat is gewoon een smoes. Ik durfde die sex tea, ahum, gewoon niet te proberen.

HAPPY TEA
Als je me een beetje kent of mij goed volgt via instagram dan zal het je niet ontgaan zijn dat ik zo op zijn tijd last heb van een dipje. Een algehele malaise noem ik het altijd maar. Nergens zin in, niet vooruit te branden en vaak gepaard met een huilbui die zomaar uit de lucht komt vallen. Wat extra happiness kan ik op zulke dagen wel gebruiken!

“I will boost your energy level to the moon and back. Who runs the world? You do!”

Een beetje sceptisch begon ik met de eerste Happy Tea en dat ik erg vrolijk was had natuurlijk vooral te maken met de geweldig leuke verpakking waarin de thee wordt geleverd. Dat ik de tweede en derde dag ook erg vrolijk werd was puur toeval. Toch? Of niet? Nog wat vaker deze Happy Tea nemen was mijn conclusie. Echte onderzoekers baseren zich immers ook niet op drie meetmomenten. Gelukkig zitten er in de doos 40 zakjes dus een overload aan happiness! Keer op keer dat ik deze thee neem werd en word en BEN ik gewoon instant gelukkig. Dat begon ik toch wel gek te vinden, want eerlijk bekennend, echt lekker is de thee niet. Vies is het zeer zeker ook niet, maar een beetje smakeloos.

DSC_0204

FEEL-GOOD-BOOST
Zouden er verdovende middelen in zitten of iets dat zorgt dat je endorfine aanmaakt? Was het eigenlijk wel veilig wat ik aan het drinken was? In de winkel is het namelijk niet te koop en het pakketje werd vanuit Engeland opgestuurd. Toen ik op de website las dat de Happy Tea geschikt was voor alle leeftijden kon ik alleen nog maar de conclusie trekken dat deze thee gewoon echt heel goed werkt! Ik had er echt wat minder reclame voor kunnen maken, maar naast een hoog looking-good-gehalte, brengt de Happy Tea me ook oprecht een enorm feel-good-boost. That’s what it was all about!

En zeg nou eerlijk, hier wordt toch iedereen vrolijk van?

HealthyJuf

 

Kijk voor meer informatie op www.happytea.com

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf