HARDLOPEN MET CHARLOTTE

WELKOM BIJ HARDLOPEN MET CHARLOTTE

Zoals de titel al doet vermoeden heet ik Charlotte. Ik ben 26 jaar, promovenda en docente en als het op sporten aankomt een vrolijke stuiterbal die alles wil proberen. Van meditatie en yoga word ik helemaal zen. Daarnaast til ik graag gewichten in de sportschool, ren een aantal keer per week achter de bal aan op het hockeyveld en ben al jarenlang een fanatiek hardloper.

Om mijn liefde voor hardlopen met jullie te delen zal ik, vanuit een amateur perspectief ;), in een aantal themablogs van alles met jullie delen. Denk aan core stabiliteit, blessurepreventie, een hele marathon rennen (van beginner tot gevorderde), soorten trainingen, hardloopvoedselreceptjes, de musthaves, gadgets en ga zo maar door!

Laat me vooral ook weten welke onderwerpen jij hier graag terug ziet.

Foto 1.JPG

The NYC Marathon liep ik met een stralende lach uit!

Als je meer wilt weten over mij en mijn reis naar een gezonde levensstijl neem dan vooral even hier een kijkje!

Liefs Charlotte

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf