juni 16, 2016

HEALTHBOX BY FAYA

Healthbox bij Faya, een limited edition Healthbox met allemaal producten die Fajah persoonlijk heeft geselecteerd en je helpen een killerbody te krijgen.

Fajah Lourens, deze dame ging van soapie naar fitgirl. Ze richtte My Killer Body Motivation op en bracht onlangs haar eigen dieetboek uit: Killerbodydieet – slank in 12 weken. Af en toe doet ze uitspraken die de wereld op zijn kop zetten en waar heel fitstagram van op zijn kop staat, en waar ik dan vervolgens rustig op de achtergrond van mee geniet. Heerlijk! Een beetje onrust en elkaar scherp houden kan geen kwaad.

 

“JE MOET VAN HET HONGERGEVOEL GAAN HOUDEN” 

– Aldus Fajah

IMG_0883Deze zomer dus een samenwerking tussen haar en Healthbox en ik mag hem voor jullie proberen! Yay!

De producten zouden perfect moeten zijn voor de “8 minute workout” oefeningen. Er zit een schema bij met 8-minutenoefeningen die je kunt doen met de producten uit de box.

Ok, let’s get started en de producten eens nader bekijken!

 

 

  • ORTHICA – Orthiflor magnesium: Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Daaom wordt het veel gebruikt door sporters. Je schijnt er ook beter van te slapen. Daarvoor slik ik het nu nog te kort, maar wat betere nachtrusten kan ik zeker wel gebruiken.
  • ORTHICA – Multi 4 all: Een compleet voedinssuplement als aanvulling op de voeding. Best wel handy!
  • ORTHICA – Fish EPA: De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn meervoudig onverzadigde vetzuren en erg belangrijk voor ons lichaam. Het zit voornamelijk in vette vis en daar eten we doorgaans te weinig van. Deze visolie is dus zeker een aanwinst op je gewone voeding.

 

IMG_1084

 

  • SQUALAN – Pure Facial Oil: Een gezichtsolie gemaakt van één huideigen ingrediënt. Klinkt spannend he, is het eigenlijk niet echt en best wel prima spul.
  • FAYA JUMPING ROPE: Een springtouw! Superfijn, want nu heb ik er eentje voor binnen en eentje voor buiten. Ik zweer echt bij een springtouw en volgens Fajah verbrand je er 1300 calorieën per uur mee! Je wordt er in ieder geval superfit van, want je spant meer spieren aan dan je denkt. Goeie shit!
  • KNEIPP – Massage oil: Kneipp producten, wie houdt er niet van? Ik in ieder geval wel en zeker als het massageolie is. Dus kijk ik mijn lieve vriendje  binnenkort maar eens lief aan 🙂
  • FAYA CELLULITE CUP: Ik associeer Fajah met cellulite. Nee, niet omdat ze dat heeft. Althans… nu niet meer zo te zien op de foto’s (wellicht dat ze zijn gephotoshopt, je weet het niet…), maar vooral omdat ze het er vaak op instagram en in haar blogs over heeft. Blogs ja, ze heeft er meer dan één aan dit onderwerp besteed. Deze bijzonder ogende cup schijnt je cellulite te bestrijden door hem vacuüm op je huid te zetten en daarmee de doorbloeding verbeterd. Nu heb ik zelf niet (meer, lang leve sporten!) last van cellulite, dus iemand die hem een keer van me wilt lenen weet me te vinden. Overigens was mijn lover gelijk enthousiast. Die had wel zin om hem op mijn bips te zetten. Hmms, ik ga liever voor de massageolie!

 

IMG_1082

 

  • SPORTBAY – Elastieken: Drie verschillende kleuren elastieken die wisselen in weerstand. Gooi ze om beide onderbenen en probeer je ene been naar buiten te duwen, goed voor een strakke ass!
  • MINI BLACKROLL: Ahw, een kleine foamroller! Ik had nog geen foamroller en deze is klein en handzaam dus erg blij mee! Goed om spierpijn tegen te gaan.
  • BODY & FIT – Giftcard: Een waardebon van 10 eur die je vrij kunt besteden in de webshop van Body & Fit, nice… wheytella en pindapasta here I come!

 

IMG_1035(1)

 

Bedankt Fajay & Healthbox!

 

HEALTHYJUF

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf