juni 10, 2016

HEALTHBOX ‘In Love With Health’-edition

Afgelopen weekend had ik zo’n heerlijk familieweekend op de Veluwe en toen ik thuis kwam stond de Healthbox ‘In Love With Health’-edition ook nog eens voor me klaar. Wat een verwennerij!

Deze editie van de Healthbox die ik weer mag uitproberen staat volledig in het teken van, zoals je waarschijnlijk al deed vermoeden, healthy lifestyle inspirator Lisa van In Love With Health. Met haar online platform probeert ze vrouwen te helpen en te coachen om een gezonder, fitter en slanker lichaam te krijgen.

In deze Healthbox dan ook alleen maar producten waar Lisa van houdt. Deze neem ik voor jullie nader onder de loep en ik deel een heerlijk receptje met jullie!

 

IMG_0817

 

Dit zit er allemaal in de box van de maand juni:

 • ORTHICA – Orthiflor kauw: mmm jummie een kauwtablet dat naar zwartebessen smaakt. Ik ben fan van de producten van Orthiflor, omdat ze gluten-, lactose-, soja-eiwitvrij zijn. Zo past het binnen ieders dieet. Daarnaast bevat het geen synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Helemaal top!
 • ORTHICA – Multi energie: Dit potje zit standaard in de Healthbox. Het zorgt ervoor dat je lachend je bed uit springt, zelfs als er een erwt onder je matras lag.
 • KNEIPP – Body oil: Kneipp producten, wie houdt er niet van? Ik in ieder geval wel, maar of het echt de elasticiteit van de huid versterkt en het bindweefsel van binnenuit… Over dat soort dingen ben ik altijd een beetje sceptisch. Hoe dan ook, ik houd van oliën op de huid, dus ik smeer me wel een eind weg.
 • ZEEMANSBOTER – biologische pindakaas: Een potje vol liefde! I’m such a peanutbutterlover! De verpakking is ook zo leuk en het bevat alleen maar biologische pinda’s en een snufje zeezout. Zalig.
 • GREEN GYPSY – Happy lemon twist: Een theemelange van alleen maar kruiden samengesteld door blogster Green Gypsy die sinds kort haar eigen kruiden- en theelijn heeft. In deze thee zit kweepeer, appel, rooibos, munt, ginko, kiwi, sinaasappel, jasmijn, citroengras, zoethout en goudsbloesem en ik maakte er een heerlijk drankje mee waarvan ik het recept voor jullie hieronder eb uitgewerkt.
 • BODYREVITALISER – Bio chiazaad: Dit lekkere omega-3 rijke vogelzaad kennen we inmiddels allemaal wel.
 • BODYREVITALISER – Himalaya kristalzout: Altijd al willen proberen en nu kan het! het is mooi lichtroze van kleur en het smaakt naar eeeh, zout! Himalaya-zout schijnt een term voor zeezout uit Pakistan te zijn en is al miljoenenjaren oud. Hmms, klinkt niet echt aantrekkelijk. Maar blijkbaar is het hierdoor helemaal zuiver en vrij van hedendaagse verontreinigingen zoals gifstoffen en zelfs radioactiviteit. Klinkt interessant. Ik weet er echter te weinig vanaf. Smaak is in ieder geval raak. Salty!
 • BODY & FIT – How to meal prep: Een handig boekje met hoe je nou eigenlijk met meal preppen (het van te voren klaar maken van, gezonde, gerechten) met leuke receptjes en een handige meal prep kalender.
 • THE GOOD STUFF BAKERY  – Bakery box voor cinnamon cupcakes: Mmm, ik houd van bakken en er gaat courgette door de cakejes heen. Mjammie!

IMG_0835

 

HAPPY LEMON STRAWBERRY SODA:
(voor 2 glazen)

 • 300 ml gekookt water
 • 2 gram Happy Lemon Twist thee
 • 400 ml spa rood
 • Handje bevroren aardbeien
 • Wat blaadjes munt
 1. Zet 300 ml thee van de Happy Lemon Twist. Laat even afkoelen
 2. Meng de aarbeien met, 400 ml spa rood en de blaadjes munt en mix in de blender.
 3. Voeg de thee toe aan de aardbeienshake en meng nog even kort. Verdeel over 2 glazen.
 4. Feel HAPPY!

 

IMG_0551

HealthyJuf

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf