april 8, 2016

HEALTHBOX

Je dagelijkse dosis gezondheid in een box, dát is de Healthbox. Een doos vol (h)eerlijke producten die elke fitgirl nodig heeft voor een healthy lifestyle.

Omdat ik vorige maand een top aantal volgers had op mijn instagram en facebookpagina mocht ik twee van zulke mooie boxen weggeven. Wat een geluk dat ik weer een box thuis gestuurd kreeg om te mogen proberen!

Baalde jij nou ook zo dat je de Healthbox niet hebt gewonnen? Wees dan niet getreurd, deze maand kun je namelijk 6 maanden lang een gratis Healthbox abonnement winnen!

 

“Je dagelijkse dosis gezondheid in een box, dát is de Healthbox.”

 

ROYAL TREATMENT
Zo’n box winnen is natuurlijk pure verwennerij. Dat past ook wel bij het thema van deze box: royal treatment.
Producten om jezelf eens lekker mee te verwennen, like a real queenie! Royaal genieten dus!

IMG_2958.JPG

‘Royal Treatment’

 

De volgende producten zitten er in de Healthbox van april:

  • THE KONJAC SPONGE COMPANY – Facial puff sponge french pink: een lief klein roze sponsje met Franse roze klei om je huid te reinigen. Speciaal voor de gevoelige huid. Zo kun je met een zijdezacht huidje voor de dag komen.
  • VERÍVAL BIO – De ideale basis voor een verantwoorde start: 100% biologische ontbijtgranen die door lokale boeren duurzaam wordt verbouwd. Koninklijk ontbijten is nog nooit zo makkelijk geweest.
  • CATTIER – Tandpaste munt met klei: Tandpasta met zout en klei, ach je moet ervan houden zeg ik altijd maar. Stralend wit worden je tanden in ieder geval zeker. Smile and wave!
  • ORTHICA – Multi energie: Dit potje zit standaard in de Healthbox. Het zorgt ervoor dat je lachend je bed uit springt, zelfs als er een erwt onder je matras lag.
  • SQULAN – Pure travel: een gezichtsolie van een huid eigen ingrediënt. Klinkt spannend he? Hij doet het prima nadat je je gezicht met je koninklijke Franse sponsje hebt schoongemaakt.
  • ALPRO – Kokosnootdrink original: Waan je even op de Nederlandse Antillen, onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden.
  • BODY & FIT – Pinda & cacao pasta: do I need to say more?
  • BODY & FIT – Pure amandelmeel: ik krijg nu al zin in oranje taartjes!

 

Genoeg lekkers voor een Royal Breakfast! Wat vind jij dat ik met één van de producten uit de Healthbox zou moeten maken? Laat het me in een reactie hieronder weten en wie weet verschijnt jouw idee op mijn website!

 

HealthyJuf

 

Wil je weten hoe jij kans maakt op die te gekke winactie van Healthbox waarbij je kans maakt op 6 maanden lang een Healthbox abonnement?

Neem dan gauw hier een kijkje!

9 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf