Food reviews

 • REVIEW MYMUESLI

  REVIEW MYMUESLI

  Al een paar keer was ik langs de winkel van Mymuesli gelopen die zich sinds eind vorig jaar in de binnenstad van Utrecht heeft gevestigd. Toch kwam het er steeds niet van om er binnen te stappen en zo het uitgebreide assortiment te checken waar ik al veel over had gehoord en gelezen. het concept […]Lees meer »
 • WAGAMAMA ROTTERDAM

  WAGAMAMA ROTTERDAM

  Vorige maand was ik bij de opening van Wagamama in Rotterdam, een Japans noodlerestaurant dat een fastfoodformule heeft. Denk hierbij aan een strak interieur, snelle bediening en eenvoudige maar pure gerechten. “From bowl to soul”   Fasfoodformule klinkt eigenlijk oneerbiedig voor deze keten die vanuit Londen naar Nederland is overgewaaid en ik al kende vanuit […]Lees meer »
 • HAPPY TEA – YOUR TEA

  HAPPY TEA – YOUR TEA

  Fruitthee, kruidenthee, groene thee, slaap-lekker-thee, verse muntthee, spijsverteringsthee, chaithee en de detox-thee. Ze zijn vrijwel niet meer weg te denken uit onze voorraadkast, en ik kan zelfs nog langer doorgaan… Ook leuk! DECADENTE EIMUFFINS AARDBEI-KOKOSMAKRONEN FRESHMEALS UTRECHT STUDIO WAX & WENKBRAUWLees meer »
 • FRESHMEALS UTRECHT

  FRESHMEALS UTRECHT

  Vorige week zag ik op instagram een oproepje van FreshMealsUtrecht voorbij komen waarin ze aangaven op zoek te zijn naar foodbloggers om hun maaltijden uit te proberen. Als echte foodie aarzelde ik natuurlijk geen moment en nam contact met ze op. Ook leuk! MUSEA IN UTRECHT HAPPY TEA – YOUR TEA PROTEIN BAR AARDBEI-KOKOSMAKRONENLees meer »