Life

 • DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ANNE

  DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ANNE

  Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden. Ook leuk! DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANON DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JIP DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: EWOUT DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAELLees meer »
 • LUMINETTE LICHTTHERAPIEBRIL OM JE WINTERDIP TE LIJF TE GAAN

  LUMINETTE LICHTTHERAPIEBRIL OM JE WINTERDIP TE LIJF TE GAAN

  De Luminette is een lichttherapiebril die helpt om je winterdip tegen te gaan. Of als je last hebt van slaapproblemen of een verstoord bioritme als je bijvoorbeeld nachtdiensten draait of veel vliegt. Ook leuk! C9 DAG 6 t/m 9 BLUETHOOTH D1 SPORTS HEADSET AVANCA HAPPY TEA – YOUR TEA HEALTHBOXLees meer »
 • DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAEL

  DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAEL

  Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden. Ook leuk! DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JUSTIN DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANON DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: EWOUT DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ESTHERLees meer »
 • LELO SONA: HET CRUISE CONTROL SPEELTJE VOOR DE VROUW

  LELO SONA: HET CRUISE CONTROL SPEELTJE VOOR DE VROUW

  Ik had een iets te grote mond toen ik werd uitgedaagd om de Mercedes onder de seksspeeltjes voor vrouwen uit te proberen: de Lelo Sona. Ik, een vrouw van begin 30: jong, vrijgevochten en open minded, die vind dat wij vrouwen ons vrijer zouden moeten kunnen uiten rondom seks en die graag zou zien dat er een minder groot taboe op heerst, zou dit klusje wel even klaren. Op de een of andere manier hebben we toch een schaamtecultuur in Nederland. Iets wat mij alweer duidelijk werd, toen bleek dat het pakketje bij de buren werd afgeleverd. Een opluchting ging door me heen toen bleek dat het in een neutrale verpakking was verzonden. Toch stond ik met rode wangen voor de deur, alsof ze konden weten wat erin zat. Idem dito toch ook wel voor het schrijven van deze review. Alsof je als vrouw ineens een slet bent als je van seks houdt. Toch ga ik het doen, want ik ben graag een wereldverbeteraar op microniveau. Lelo Sona De Lelo Sona is een seksspeeltje, van Zweedse makelij, voor vrouwen die de gehele clitoris stimuleert. Ook de delen die je niet ziet. Vraag me niet op welke delen ze daarmee precies doelen, maar zo staat het op hun website. Het heeft een heuse cruise control die ervoor zorgt dat als je tegen het speeltje aandrukt het niet stopt met trillen. Dat was een veelgehoorde klacht van vrouwen, dat als ze harder gingen drukken het trillen bij speeltjes stopte. De Lelo- Sona Cruise …Lees meer »
 • FITGIRLCODEGUIDE: IN 8 WEKEN NAAR EEN FITTE LIFESTYLE

  FITGIRLCODEGUIDE: IN 8 WEKEN NAAR EEN FITTE LIFESTYLE

  Een e-book dat je in 8 weken door middel van workouts, mindfulnessoefeningen,  voedingsschema’s, boodschappenlijstjes en een happiness journal loodst naar een fitte lifestyle. Dat is wat de fitgirlcodeguide belooft en precies dat leek me wel wat toen ik werd gevraagd om samen te werken met Fitgirlcode!  Ook leuk! 4 WEKEN PLANKING CHALLENGE VAN CHRISSY OP ZOEK NAAR BALANS C9 DAG 6 t/m 9 HEALTHBOXLees meer »
 • FLASHBACK FRIDAY #7

  FLASHBACK FRIDAY #7

  Allo, allo, daar was ik weer. Deze week was druk met werken, vrienden zien, afspraken, verjaardagen en een event. Just a casual week zeggen we maar. Ook leuk! FLASHBACK FRIDAY #1 FLASHBACK FRIDAY #3 FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5 FLASHBACK FRIDAY #6Lees meer »
 • FLASHBACK FRIDAY #6

  FLASHBACK FRIDAY #6

  Een week die ik grieperig begon en afsloot met een drukte van events en eten. Zo spendeerde ik eerst een gehele dag in ochtendjas, al wegrottend, terwijl ik uren uitzending gemist keek. Ik ben niet zo’n netflix binge watcher, want ik heb de spanningsboog van een sojaboon. Niet dat ik weet wat de spanningsboog van een sojanboon is, maar die van mij is kort als het om series en films draait. Ook leuk! FLASHBACK FRIDAY #1 FLASHBACK FRIDAY #3 FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5 FLASHBACK FRIDAY #7Lees meer »
 • FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5

  FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5

  Ik geloof dat ik de titel van deze blog beter kan veranderen in flashback sunday, want het is me tot nu toe nog geen een keer gelukt om deze blog op vrijdag de lucht in te gooien. Sterker nog, ik ben de flashback friday van vorige week glad vergeten. Vandaar een extra lange editie. Ook leuk! FLASHBACK FRIDAY #1 FLASHBACK FRIDAY #3 FLASHBACK FRIDAY #6 FLASHBACK FRIDAY #7Lees meer »
 • SUP YOGA IN EEN DUURZAAM ZWEMBAD IN DUURZAME KLEDING 

  SUP YOGA IN EEN DUURZAAM ZWEMBAD IN DUURZAME KLEDING 

  Ik hou van yoga, ik hou van SUP (Stand Up Paddling) en deze twee samen combineren stond al enige tijd hoog op mijn lijstje. Dus toen ik werd uitgenodigd door O’neill om bij de lancering van de  nieuwe duurzame active wear collectie te zijn in het mooiste zwembad van de wereld om daar een les SUP-yoga te volgen maakte mijn hart een sprongetje.  Ook leuk! DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016 REVIEW FOREVER CLEAN 9Lees meer »
 • FLASHBACK FRIDAY #3

  FLASHBACK FRIDAY #3

  Hoe bizar kan een week lopen. Op vrijdag je contract tekenen en nog geen week later je ontslag alweer indienen. Ook leuk! FLASHBACK FRIDAY #1 FLASHBACK FRIDAY #2 OP ZOEK NAAR BALANS 100 PUSH-UPSLees meer »
© 2017 HealthyJuf