Life

 • OPROEP: #FAALVERHALEN & ANDERE #FUCKUPS GEZOCHT

  OPROEP: #FAALVERHALEN & ANDERE #FUCKUPS GEZOCHT

  In een wereld die wordt gedomineerd door perfecte ontbijtjes, strakke bodies, een berg vrienden en daarnaast ook nog zingend door het leven gaan met Mr of Mrs Perfect lijken faalmomentjes bijna niet meer te bestaan. En als ze er al zijn worden ze weggelachen met een stralend witte prodent smile. Toch heeft iedereen weleens een […]Lees meer »
 • SNOEP VERSTANDIG, EET GEEN APPEL

  SNOEP VERSTANDIG, EET GEEN APPEL

  Dat ik elke dag snoep, ja werkelijk waar elke dag, schuif ik niet onder stoelen of banken. Al vraag ik me af of mensen me wel serieus nemen als ik dat zeg. Ik zie er slank uit, onmogelijk dat je dan elke dag snoept hoor ik de mensen bijna hardop denken. “Die gekke Esther zegt […]Lees meer »
 • 10 TIPS OM BETER TE SLAPEN

  10 TIPS OM BETER TE SLAPEN

  Een nacht niet goed kunnen slapen. Wie heeft er niet zo nu en dan last van. Je hebt te lang uitgeslapen die dag, een spannende afspraak voor de boeg of je moet op tijd je vlucht halen. Geen nood aan de man, je haalt je slaap de volgende dag wel weer in. dronken van insomnia […]Lees meer »
 • I’M A WINNER

  I’M A WINNER

  Ik ontwaak net uit een nare droom en met één oog dat langzaam open gaat probeer ik te zien hoe licht het in mijn slaapkamer is en daarmee de tijd te bepalen. Mijn arm reikt naar het rolgordijn. Shit, ik kan er niet niet bij. Ik schuif daarom een stukje naar rechts, richting het raam. […]Lees meer »
 • TIPS VOOR EEN ONTSPANNEN KERST

  TIPS VOOR EEN ONTSPANNEN KERST

  De afgelopen was je helemaal in de kerststemming. Boom in huis, kaarsjes aan en op de achtergrond de gouwe ouwe kersthits. So far so good. Ook leuk! BOUNTY-WAFELS VOOR LAZY SUNDAYS DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016 100 PUSH-UPS WEES PIPPI, NIET ANNIKALees meer »
 • NIET SPORTEN EN OP GEZONDE VOEDING LETTEN – CHALLENGE

  NIET SPORTEN EN OP GEZONDE VOEDING LETTEN – CHALLENGE

  Weten jullie nog dat ik dit jaar besloot om challenges aan te gaan en jullie daaraan konden meedoen? De laatste is alweer een tijdje geleden. 12 Juni om precies te zijn. Ik schreef er toen de blog OP ZOEK NAAR BALANS over. Het lukte me allemaal even niet meer om de challenges voort te zetten […]Lees meer »
 • GELUKKIG ZIJN MOET JE DURVEN

  GELUKKIG ZIJN MOET JE DURVEN

  Het had zomaar de titel van een boek kunnen zijn, mijn boek. Een autobiografie waarop ik terugblik op mijn leven. Van mijn kindertijd tot aan nu. Waarin ik vertel wat voor ongelukkige momenten ik wel niet had gekend, waarin bleef hangen omdat het zo veilig voelde. Maar dat ik op een dag besloot dat het […]Lees meer »
 • OP ZOEK NAAR BALANS

  OP ZOEK NAAR BALANS

  Hoewel er vandaag eigenlijk een vrienden van healthyjuf online zou moeten komen presenteer ik u deze blog. Een blog met de titel ‘op zoek naar balans’. Dat is namelijk waar ik momenteel naar op zoek ben en die ik nog even niet heb gevonden. Niet dat dit erg is, ik ben allang blij dat ik […]Lees meer »
 • WEES PIPPI, NIET ANNIKA

  WEES PIPPI, NIET ANNIKA

  Gebiologeerd zat ik als kind voor de buis naar Pippi te kijken. Dan was het alsof ik mezelf zag. Stoer en bruisend van de ideeën. Dat meisje met rode vlechtjes, sproetjes en meneer Nilsson op haar schouder was ík. Ook leuk! NIET SPORTEN EN OP GEZONDE VOEDING LETTEN – CHALLENGE 100 push-up challenge van Charlotte […]Lees meer »
 • DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016

  DREAM, BELIEVE, ACHIEVE: SPORTDOELEN VAN 2016

  De beste tip die ik jullie kan geven op sportvlak is: breek nóóit iets! Wil je zonodig toch iets breken? Doe het dan gelijk goed! Ook leuk! 4 WEEKS PLANKING REVIEW FOREVER CLEAN 9 WEES PIPPI, NIET ANNIKA Tweeënveertig kilometer en honderdachtennegentig meterLees meer »