Life

 • MIRACLE MORNING – CHALLENGE 1

  MIRACLE MORNING – CHALLENGE 1

  Vanaf 1 maart a.s. begin ik met een nieuwe challenge: Miracle Morning. Elke dag een uur eerder opstaan dan je gewoonlijk doet en in dat uur een aantal routines volgen die zorgen dat je leven een positieve wending krijgt. Mensen die fluitend naar hun werk gaan, vele malen productiever en energieker zijn en dat allemaal na het lezen van de bestseller van Hal Elrod en het toepassen van zijn Miracle Morning. Hij zegt in zijn boek Miracle Morning dat het maar gek is dat we genoegen nemen met een 6 terwijl we verschillende gebieden van ons leven ook naar een 10 kunnen tillen door heel simpel een uurtje eerder op te staan en door middel van een aantal life S.A.V.E.R.S.  Ook leuk! NIET SPORTEN EN OP GEZONDE VOEDING LETTEN – CHALLENGE 100 push-up challenge van Charlotte 4 WEKEN PLANKING CHALLENGE VAN CHRISSY LUCKYMOMENTS CHALLENGELees meer »
 • 4X HEERLIJKE PLEKJES IN LEIDEN

  4X HEERLIJKE PLEKJES IN LEIDEN

  Leiden, ik was er ooit eens half rennend doorheen gegaan onderweg naar een sollicitatiegesprek dat ik ergens in een pand in de binnenstad had, maar verder had ik er nog geen stappen gezet. Tot ik op pad ging voor het maken van deze blog en ik erg verrast werd door de kneuterigheid van dit gezellige stadje. Grachtjes, oude huisjes en een winters zonnetje maken dat je je hier gauw op je gemak voelt. Mede ook dankzij de gastvrijheid en de leuke plekjes die Leiden te bieden heeft. Ik kom zeker nog eens terug! Ook leuk! BOOK OF YOU 6X HIPPE & HEALTHY HOTSPOTS IN HAARLEM CHALLENGES OF 2016 30 X LEUKE MALAGA TIPS & HOTSPOTSLees meer »
 • IT’S GETTING HOT IN HERE, SO TAKE OFF ALL YOUR CLOTHES – MIJN EERSTE LES BIKRAM YOGA

  IT’S GETTING HOT IN HERE, SO TAKE OFF ALL YOUR CLOTHES – MIJN EERSTE LES BIKRAM YOGA

  De les begon om 20:00 uur en de paar laatste keren dat ik naar yoga ging stond ik steevast te vroeg in de koud voor een gesloten deur. Ik besloot dan ook niet al te vroeg voor mijn eerste bikram yogales begon van huis te vertrekken.  Gauw een flesje water vullen, handdoek in de tas en over mijn korte broekje, waarin ik mijn melkflessen had gehesen, nog even snel een warme joggingbroek. Shit, heb ik nou nog steeds die halve nagellak op mijn tenen? En had ik mijn benen nou eigenlijk geschoren? Oh nee, ook dat nog! Helemaal vergeten te checken of mijn bilpartij een beetje blijft zitten als ik in mijn net iets te korte broekje in downward facing dog sta. Hup, joggingbroek op de knieën, hoofd omlaag en tussen de benen door in de spiegel kijken. Fuck! Een en al ass! Blik op de klok, te weinig tijd om nog om te kleden. Ach, kan mij het ook schelen. Ik ga wel achterin de zaal staan. Aquarium full of nakedness Iets vertraagd, maar met nog een kwartier de tijd moet ik op tijd bij mijn eerste les bikram yoga komen. Tweede links, eerste rechts en dan moet het hier in de straat zijn. Waarom kan ik het nou niet vinden? Nog maar een keer de straat door fietsen. En weer terug. Ah, ik zie een bordje. En door het felverlichte glazen gebouw ook heel veel halfnaakte mensen. Een aquarium full of nakedness. Wil ik dit echt wel doen? …Lees meer »
 • 30 X LEUKE MALAGA TIPS & HOTSPOTS

  30 X LEUKE MALAGA TIPS & HOTSPOTS

  Mensen echt, vergeet Barcelona, ga naar Málaga. Deze stad, die de op één na grootste stad is van Andalusië, gaat het maken. Geloof mij maar op mijn blauwe ogen en bedank me maar als je bent geweest. Ook leuk! 6X HIPPE & HEALTHY HOTSPOTS IN HAARLEM 7 TIPS VOOR EEN ONTSPANNEN KERST 10 TIPS OM BETER TE SLAPEN 4X HEERLIJKE PLEKJES IN LEIDENLees meer »
 • DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ANNE

  DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ANNE

  Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden. Ook leuk! DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANON DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JIP DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: EWOUT DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAELLees meer »
 • LUMINETTE LICHTTHERAPIEBRIL OM JE WINTERDIP TE LIJF TE GAAN

  LUMINETTE LICHTTHERAPIEBRIL OM JE WINTERDIP TE LIJF TE GAAN

  De Luminette is een lichttherapiebril die helpt om je winterdip tegen te gaan. Of als je last hebt van slaapproblemen of een verstoord bioritme als je bijvoorbeeld nachtdiensten draait of veel vliegt. Ook leuk! C9 DAG 6 t/m 9 BLUETHOOTH D1 SPORTS HEADSET AVANCA HAPPY TEA – YOUR TEA HEALTHBOXLees meer »
 • DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAEL

  DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAEL

  Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden. Ook leuk! DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JUSTIN DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANON DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: EWOUT DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ESTHERLees meer »
 • LELO SONA: HET CRUISE CONTROL SPEELTJE VOOR DE VROUW

  LELO SONA: HET CRUISE CONTROL SPEELTJE VOOR DE VROUW

  Ik had een iets te grote mond toen ik werd uitgedaagd om de Mercedes onder de seksspeeltjes voor vrouwen uit te proberen: de Lelo Sona. Ik, een vrouw van begin 30: jong, vrijgevochten en open minded, die vind dat wij vrouwen ons vrijer zouden moeten kunnen uiten rondom seks en die graag zou zien dat er een minder groot taboe op heerst, zou dit klusje wel even klaren. Op de een of andere manier hebben we toch een schaamtecultuur in Nederland. Iets wat mij alweer duidelijk werd, toen bleek dat het pakketje bij de buren werd afgeleverd. Een opluchting ging door me heen toen bleek dat het in een neutrale verpakking was verzonden. Toch stond ik met rode wangen voor de deur, alsof ze konden weten wat erin zat. Idem dito toch ook wel voor het schrijven van deze review. Alsof je als vrouw ineens een slet bent als je van seks houdt. Toch ga ik het doen, want ik ben graag een wereldverbeteraar op microniveau. Lelo Sona De Lelo Sona is een seksspeeltje, van Zweedse makelij, voor vrouwen die de gehele clitoris stimuleert. Ook de delen die je niet ziet. Vraag me niet op welke delen ze daarmee precies doelen, maar zo staat het op hun website. Het heeft een heuse cruise control die ervoor zorgt dat als je tegen het speeltje aandrukt het niet stopt met trillen. Dat was een veelgehoorde klacht van vrouwen, dat als ze harder gingen drukken het trillen bij speeltjes stopte. De Lelo- Sona Cruise …Lees meer »
 • FITGIRLCODEGUIDE: IN 8 WEKEN NAAR EEN FITTE LIFESTYLE

  FITGIRLCODEGUIDE: IN 8 WEKEN NAAR EEN FITTE LIFESTYLE

  Een e-book dat je in 8 weken door middel van workouts, mindfulnessoefeningen,  voedingsschema’s, boodschappenlijstjes en een happiness journal loodst naar een fitte lifestyle. Dat is wat de fitgirlcodeguide belooft en precies dat leek me wel wat toen ik werd gevraagd om samen te werken met Fitgirlcode!  Ook leuk! 4 WEKEN PLANKING CHALLENGE VAN CHRISSY OP ZOEK NAAR BALANS C9 DAG 6 t/m 9 HEALTHBOXLees meer »
 • FLASHBACK FRIDAY #7

  FLASHBACK FRIDAY #7

  Allo, allo, daar was ik weer. Deze week was druk met werken, vrienden zien, afspraken, verjaardagen en een event. Just a casual week zeggen we maar. Ook leuk! FLASHBACK FRIDAY #1 FLASHBACK FRIDAY #3 FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5 FLASHBACK FRIDAY #6Lees meer »
© 2017 HealthyJuf