Lifestyle reviews

 • BLUETHOOTH D1 SPORTS HEADSET AVANCA

  BLUETHOOTH D1 SPORTS HEADSET AVANCA

  Ik mocht de Avanca  D1 sports headset proberen! Dit kwam precies op het juiste moment, want ik was al eventjes op zoek naar een fijne manier om naar mijn eigen muziek te kunnen luisteren tijdens mijn workouts. Sinds ik dit jaar ben gestopt met crossfit en ik tegenwoordig los ga in de gym en zo […]Lees meer »
 • HEALTHBOX BY FAYA

  HEALTHBOX BY FAYA

  Healthbox bij Faya, een limited edition Healthbox met allemaal producten die Fajah persoonlijk heeft geselecteerd en je helpen een killerbody te krijgen. Fajah Lourens, deze dame ging van soapie naar fitgirl. Ze richtte My Killer Body Motivation op en bracht onlangs haar eigen dieetboek uit: Killerbodydieet – slank in 12 weken. Af en toe doet […]Lees meer »
 • HEALTHBOX ‘In Love With Health’-edition

  HEALTHBOX ‘In Love With Health’-edition

  Afgelopen weekend had ik zo’n heerlijk familieweekend op de Veluwe en toen ik thuis kwam stond de Healthbox ‘In Love With Health’-edition ook nog eens voor me klaar. Wat een verwennerij! Deze editie van de Healthbox die ik weer mag uitproberen staat volledig in het teken van, zoals je waarschijnlijk al deed vermoeden, healthy lifestyle […]Lees meer »
 • REVIEW FOREVER CLEAN 9

  REVIEW FOREVER CLEAN 9

  Alsof het zo moest zijn werd mij gevraagd om de C9, een weightcare-programma van Forever, uit te proberen en er een review over te schrijven. Na al tijden van mijn suikerverslaving proberen af te komen -ja, ik ben er dol op- en last te hebben van opgezette buiken en gassen (sorry for the info) kwam dit […]Lees meer »
 • C9 DAG 6 t/m 9

  C9 DAG 6 t/m 9

  Daar zit ik dan, met naast mij een glas Aloë Vera. De C9 is afgelopen (wil je weten hoe wat Clean 9 (C9) eigenlijk inhoudt, lees dan eerst deze blog). Gister stond ik in de supermarkt en van gekkigheid wist ik niet wat ik moest kopen. Met alleen een doosje eieren en blauwe bessen vertrok ik […]Lees meer »
 • C9 dag 2 t/m 5

  C9 dag 2 t/m 5

  Inmiddels zit ik alweer op dag 5 van het proberen van de C9 van Forever. Een dag later dan gepland, want mijn lijf schreeuwde om vitamine D en strand, maar hier dan mijn update over dag 2 tot en met 5. Ook leuk! C9 DAG 1 REVIEW FOREVER CLEAN 9 C9 DAG 6 t/m 9 HEALTHBOXLees meer »
 • C9 DAG 1

  C9 DAG 1

  Alsof het zo moest zijn werd mij gevraagd om de C9, een weightcare-programma van Forever, uit te proberen en er een review over te schrijven. Na al tijden van mijn suikerverslaving proberen af te komen -ja, ik ben er dol op- en last te hebben van opgezette buiken en gassen (sorry for the info) kwam dit op […]Lees meer »
 • HEALTHBOX

  HEALTHBOX

  Je dagelijkse dosis gezondheid in een box, dát is de Healthbox. Een doos vol (h)eerlijke producten die elke fitgirl nodig heeft voor een healthy lifestyle. Ook leuk! BLISS BALLS PROTEIN BAR CHAI HAVERMOUT CARROT CAKELees meer »