januari 23, 2016

LUCKYMOMENTS CHALLENGE

Mijn eerste challenge van dit jaar zit er bijna op. Twee weken lang elke dag een geluksmomentje opschrijven.

12400802_2162943740513020_5992092538889311336_n

SPANNEND
Ik vond het best wel spannend, omdat ik soms al zoveel van mezelf moet. Dan zou ik ook nog van mezelf elke dag een geluksmomentje op moeten schrijven. Al gauw bedacht ik me dat een challenge niks voor niks uitdaging betekent en dat het ook zo maar kan zijn dat het niet lukt. Ik ging van moeten naar willen. Ik wìlde dit proberen om te zien wat het met me zou doen.

Vol enthousiasme begon ik aan de challenge, ik had er zelfs een speciaal boekje voor! Al gauw merkte ik dat ik heel veel geluksmomentjes op een dag had. Van heerlijk eten tot leuke dingen doen met vrienden. Lieve gebaren van anderen en een workout die goed verliep. Een lekker zonnetje dat scheen of leuke nieuwe kleren kopen. Mijn verjaardag!

De hele dag was ik bezig op een positieve manier naar mijn dag te kijken en dat worp zijn vruchten af. Ik zat in een heerlijk positieve flow. Tot je tegen moeder natuur aan loopt en je last krijgt van wat vrouwelijke ongemakken. Ja, toen had ik het even zwaar. Zag ineens een stuk minder leuke dingen op een dag. Toch heb ik op die dagen ook mijn geluksmomentjes weten te vinden en zorgde het er eigenlijk voor dat ik het ongemak beter kon relativeren.

CONCLUSIE
Ik kan de conclusie trekken dat het elke dag opschrijven van geluksmomentjes fijn was om te doen. Positief naar je dag kijken en daardoor overall positiever zijn. Geluk zit hem absoluut in kleine dingen en meer in contact met anderen dan in spullen. Het was een leuke en laagdrempelige challenge om mee te beginnen en ik kan het iedereen aanraden te doen!

ANDERE GELUKSZOEKERS
Overigens was ik niet de enige die elke dag geluksmomentjes opschreef. Ook een aantal andere instagrammers waren enthousiast geworden en postten onder de #happymomentschallenge hun geluksmomentjes. Hieronder een slideshow van alle gedeelde LUCKY MOMENTS!

Deze diashow vereist JavaScript.

FOODLOVERS
Ik geloof dat we sowieso kunnen concluderen dat eten gelukkig maakt! Of in ieder geval dat eten mensen met elkaar verbindt. Dat je voor een ander kunt koken en dit heel fijn voelt, maar ook dat je ziet hoe iemand geniet van iets wat jij hebt klaargemaakt. Samen lekker een taartje ergens eten…. kortom: WE LOVE FOOD!

DAY 14…
Mijn laatste geluksmomentje van deze challenge (hopelijk niet van mijn hele leven) was dat ik naar mijn Mister Lover Lover ging en we een heerlijke lunch hadden samen!

FullSizeRender (1).jpg

 

HealthyJuf

Nieuwsgierig naar mijn nieuwe challange en wanneer deze begint? Klik dan hier.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf