juli 10, 2017

OPROEP: #FAALVERHALEN & ANDERE #FUCKUPS GEZOCHT

In een wereld die wordt gedomineerd door perfecte ontbijtjes, strakke bodies, een berg vrienden en daarnaast ook nog zingend door het leven gaan met Mr of Mrs Perfect lijken faalmomentjes bijna niet meer te bestaan. En als ze er al zijn worden ze weggelachen met een stralend witte prodent smile.

Toch heeft iedereen weleens een stukje sla tussen zijn tanden en in een nog erger geval denk je te gaan samenwonen met de liefde van je leven als je ineens vlak daarvoor keihard wordt gedumpt (yupp, that was me). Fail! Faalmomentjes maakt het leven niet alleen een stuk realistischer, het zorgt er ook voor dat je er veel van kunt leren. Daarnaast smult iedereen toch van de blunders van een ander? Falen is de nieuwe perfectie. Laten we daarom het taboe rondom mislukken verbreken en deel jouw faalverhaal met MIJ! In samenwerking met Mind ga ik inspirerende faalverhalen verzamelen. Zodat je kunt leren, relativeren en lachen om mislukkingen van een ander.

Share your #fuckups door te mailen naar healthyjuf@gmail.com en wie weet staat jouw (anonieme) #faalverhaal dan binnenkort online!

Hier alvast een wall of shame om in de stemming te komen….

Dus… niet vergeten jouw #faalverhaal te delen door te mailen naar healthyjuf@gmail.com of deel hieronder jouw faalverhaal achter in een reactie!

2 Berichten

  • M schreef:

    Oke, uit een breed scala aan faalacties komt als eerste boven: afstuderen.
    Na maaanden voorbereiden begint het regelen van interviews. Minstens 10 had ik er nodig, zogenaamd iedereen wilde over dit lastige onderwerp graag zijn/haar verhaal doen. Helaas werden desondanks constant interviews afgezegd: met alle camera-apparatuur bij de minister staan die persoonlijk had toegezegd, word je alsnog weggestuurd door de woordvoerder. Een belangrijke kandidaat liet me uren vergeefs wachten en bleek dronken half in een sloot te liggen (vrouw en kinders ook doodongerust, sukkel). De rest krabbelde gewoon terug. Uiteindelijk een net niet ondermaatse documentaireserie gemaakt van wat ik wel had. En op het laatste moment, alles voor de eerste beoordeling naar de afstudeercommissie gestuurd, houdt mijn hele PC ermee op met alle originele opnames. Niets meer te wijzigen aan het geheel. Ze gingen toch maar akkoord, ik mocht op de opleiding presenteren, houdt daar ook alle apparatuur ermee op. Het was gedoemd te mislukken, zo leek het .

    PS: toch ben ik afgestudeerd, helaas niet met het goede cijfer war ik op had gehoopt 😉

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf