Travel

 • FOODTOUR DOOR TILBURG

  FOODTOUR DOOR TILBURG

  Voor lekker eten en leuke nieuwe plekjes ontdekken ben ik altijd te porren. Zo stond ik vorige week ineens met een stel andere leuke bloggers in Tilburg. Anne (van annetravelfoodie.com) organiseerde een Food Blogger Tour door haar stadje Tilburg. Een dagvullend programma langs allerlei verrassend leuke en vooral lekkere plekjes die Tilburg te bieden heeft. […]Lees meer »
 • BADHU

  BADHU

  Net even buiten het centrum van Utrecht vind je Badhu. Een voormalig badhuis gebouwd in de stijl van Amsterdamse School. Een gouden combinatie van vintage en oosters met een rauw randje. Een terras van banken tegen de muur van het prachtige gebouw om zo vol in de zon te kunnen zitten. Bij binnenkomst een grote […]Lees meer »
 • NIJMEEGSE FAVORIETEN

  NIJMEEGSE FAVORIETEN

  Toen ik ooit voor de liefde de trein instapte richting Nijmegen en de Waal zag opdoemen vlak voor het binnen rijden van het station voelde ik het gelijk. Dit is een stad naar mijn hart! De relatie liep op de klippen, maar de liefde voor Nijmegen bleef. Nu mijn nieuwe en tevens liefde van mijn […]Lees meer »
 • NEW YORK

  NEW YORK

  Een knipoog naar de douane wiens vadergevoelens direct omhoog kwamen toen hij hoorde dat ik alleen op reis ging: “Ik wacht je over een halfjaar hier wel weer op”. Daarnaast het geluk om direct in Amerikaanse sferen te komen door in het vliegtuig naast het enige echte Amerikaanse stel met een grote personal space te […]Lees meer »