december 5, 2017

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: ANNE

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

ANNE


Ik ben:
 Anne de Graaf

Je kent mij onder de naam: Anne Travel Foodie

Mijn favoriete sporten om te doen: Yoga en hardlopen. En ik heb geen auto dus doe alles op de fiets!

Deze active wear draag ik het liefst: Yoga pants! Ik heb echt zo veel verschillende soorten! Simpele zwarten maar ook met unicorns of trolls erop.
Met hardlopen draag ik het liefst een korte broek trouwens, dan vind ik zo’n lange broek maar warm!

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Ik heb een speciale running playlist op mijn ipod voor tijdens het hardlopen. Met vooral elecktronische dance muziek.

“Tijdens het hardlopen draag ik het liefst een korte broek.”

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen: Ongezoete soya yoghurt, frambozen of blauwe bessen, avocado. En in de vriezer altijd een volkorenbrood, muesli en noten in mijn voorraadkast en een goedgevulde fruitmand op het aanrecht. Ik eet geen vlees dus dat zal je bij mij niet vinden.

My guilty pleasures: Chocola! Als ik een dichte reep chocola in huis heb kan ik er heel makkelijk vanaf blijven. Maar zodra hij open is lukt dat niet meer.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Dat is een moeilijke, ik ben in meer dan 55 landen geweest en elk land heeft wel iets unieks of speciaals. Als ik toch moet kiezen dan zou ik Vietnam zeggen voor het heerlijke street food of Nieuw Zeeland voor de prachtige natuur. Maar ik heb een jaar in New York gewoond dus ik heb mijn hart ook wel verloren aan die stad!

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: In december staat een tripje naar Mexcio, Guatamale en Belize op de planning. Ik zou ook nog graag naar Bali en India willen. En stiekem wil ik graag een keer naar de Zuid Pool, dat is namelijk het enige continent waar ik nog niet ben geweest. Het lijkt me heel gaaf om te kunnen zeggen dat ik in alle werelddelen ben geweest!

Mijn grootste inspiratie: Ik haal veel inspiratie van Instagram. Zowel voordat ik op reis ga als voordat ik een recept ga maken kan ik uren scrollen! Ik zoek vaak op een bepaalde hashtag, bijvoorbeeld ‘#cancunfood’ nu ik binnenkort naar Cancun ga, of ‘#veganbreakfast’ als ik een nieuw ontbijtje wil proberen.

Mijn lifequote: Het was altijd ‘eat well and travel often’ maar die is erg afgezaagd geworden. Ik heb er nu van gemaakt ‘discover the world and eat your veggies’, toch een beetje mijn persoonlijke touch aan gegeven.

Mijn levensles voor jullie: Hou van jezelf. Het klinkt heel stom, maar door mijn zelfliefde zorg ik heel goed voor mezelf. Ik heb geen discipline meer nodig om gezond te eten en goed te bewegen want ik wil gewoon graag goed zorgen voor het mens waar ik van hou. Het is veel makkelijker motivatie vinden om te gaan hardlopen omdat je van je lichaam houdt dan omdat je je lichaam haat.

“Hou van jezelf. Het klinkt heel stom, maar door mijn zelfliefde zorg ik heel goed voor mezelf. “

Meer van de gezonde en reislustige Anne weten? Neem dan gauw een kijkje op Annes instagram voor fijne food- en traveltips of neem een kijkje op haar website en vergeet haar natuurlijk niet te volgen!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf