augustus 22, 2017

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JACKY

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

JACKY

 


Ik ben:
 Jacky (23) en sinds kort afgestudeerd orthopedagoog/ psycholoog. Momenteel woon ik nog thuis, in Den Helder, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.
Vanaf september ga ik met mijn lieve vriend Mike samenwonen middenin het centrum van Alkmaar. Vanaf september ga ik ook fulltime werken bij een kinderopvangorganisatie in Amsterdam. Ik word ontzettend blij van het werken met kinderen. Daarnaast ben ik een echte foodie en heb een passie voor gezondheid. Mijn levensstijl heb ik blijvend veranderd omdat ik heb gemerkt dat ik mij daar zo ontzettend goed bij voel, maar vooral omdat ik geleerd heb dat een gezonde levensstijl niet saai hoeft te zijn. Dat is wat ik met mijn foodblog aan mijn volgers wil laten zien.

Je kent mij onder de naam: Jackynobels

Mijn favoriete sporten om te doen: Als ik vrij ben, vind ik het heerlijk om mijn dag te beginnen in de sportschool, waar ik dan aan krachttraining en af en toe spinning doe. Nooit gedacht dat ik van sporten zou gaan houden. Krachttraining is een vorm van ontspanning voor mij. Als ik een baaldag heb, kan ik niet wachten om naar de sportschool te gaan.

Deze active wear draag ik het liefst: Ik ben fan van de strakke leggings, die zitten zo lekker. Soms hou ik die de hele dag aan, of ik doe er iets langs overheen (niemand die het ziet haha). Als je mij vraagt welk merk mijn favoriet is, is dat toch wel Gymshark, het blijft perfect op zijn plek zitten en je lichaam komt er net even wat beter in uit.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Ik heb iedere keer andere muziek ‘fasen’. Op dit moment is dat dance, maar het kan morgen opeens rap zijn. Er zijn twee dingen die ik niet zonder muziek kan: sporten en autorijden.

 

“Krachttraining is een soort van ontspanning voor mij.”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen: Overnight Oats (geen dag zonder havermout!), avocado’s, whey (niet in de koelkast dan, maar wel mijn meest gebruikte product), Alpro producten en olijven.

My guilty pleasures: Dat is lastig! Ik lust namelijk alles en ik heb ook altijd honger, wat ik heel vervelend vind. Havermout blijft mijn favoriete eten (ik word daar ook vaak voor uitgelachen haha) en mega veel havermout is dan ook mijn guilty pleasure. Net als Oreo koekjes, brownies, kortom, alles met chocolade.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Ik hou ontzettend van Ibiza, daar ben ik al zo vaak geweest en het voelt vertrouwd. Dit is dan ook mijn favoriete plek voor een ontspanvakantie. Maar mijn 4-daagse reisje naar Hong Kong zal ik niet zo snel meer vergeten. Ik ging mijn vader, die daar tijdelijk werkte, opzoeken. We zaten in een prachtig hotel (op de 30e verdieping) en we hebben een super vakantie gehad. Een ideale vakantie is voor mij een land met een compleet andere cultuur.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Op dit moment kan ik alleen maar dankbaar zijn voor hoe mijn leven er nu uit ziet. Alles wat op mijn bucketlist staat heb ik nu namelijk bereikt. Afgestudeerd, een leuke baan gevonden en een leuk huisje samen met mijn vriend. Voor de toekomst zou ik wellicht nog willen groeien als foodblogger en een paar mooie reizen maken. Op dit moment is uitrusten van 8 jaar studeren een puntje waar ik mij op wil focussen en probeer ik wat minder eisen aan mezelf te stellen.

Mijn grootste inspiratie: De foodbloggers die ik volg, ik kan uren kijken op Instagram naar die prachtige foto’s.

Mijn lifequote: “Work hard, stay positive and good things will happen.”

Mijn levensles voor jullie:  Een beetje gebaseerd op mijn life quote: ik probeer van elke situatie, hoe negatief ook, iets positiefs in te zien. Verder probeer ik altijd dankbaar te zijn voor alles wat ik al heb, al is het dankbaarheid voor een heerlijke reep cocolade ;). Ik heb ervaren dat als je positief en dankbaar in het leven staat en je dromen en doelen hebt voor de toekomst, je alles kan bereiken wat je maar wilt.

 

“Ik kan urenland op instagram kijken naar al die prachtige foto’s”

 

 

Meer weten van deze knappe dame die zo goed koken kan? Neem dan eens eens een kijkje op haar instagram!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf