november 21, 2017

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MICHAEL

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

MICHAEL

 


Ik ben:
 Michael van Os. Hi. Ik werk in de advertising bij Boomerang Agency, ben vader van 2 mooie dames, was voorheen slechte eter en ben nu iets gezonder bezig dan ervoor. Aangenaam.

Je kent mij onder de naam: Miketweepuntnul. Die naam is eigenlijk ontstaan omdat ik mezelf een upgrade moest geven. Nadat ik mezelf eens goed in de spiegel had aangekeken wist ik namelijk dat er snel iets moest veranderen. Ik leefde echt om te eten in plaats van andersom. En dat kon echt niet meer. Mikeéénpuntnul was vanaf dat moment verleden tijd. In plaats van iedere dag bier en pizza, werden het water en sla.Via mijn Instagram account @miketweepuntnul gun ik iedereen een kijkje op mijn borden. Ik probeer zo gevarieerd en gezond mogelijk te eten. Niet dat dit altijd even goed lukt, maar ok. Ik let wel op wat ik binnen krijg. Ok, ik dwaal af. @miketweepuntnul is dus de naam waar mensen mij van kunnen kennen.

Mijn favoriete sporten om te doen: Ik ben voornamelijk in de sportschool te vinden. Helaas lukt het mij niet om echt vaak te gaan, maar twee keer per week is toch wel het minimale. Ik wissel cardio af met krachttraining en dat bevalt mij wel. Soms train ik samen met een vriend maar vaak ga ik alleen. Even lekker m’n verstand op flatline en gaan. Dus mocht je mij een beetje wazig door de gym zien lopen snap je dat ik dan helemaal in mijn zone ben. Laat me dan maar even lekker wazig zijn. I love it.

Deze active wear draag ik het liefst: Mijn blauwe skinny Adidas trainingsbroek. Wat een held. Lekker dik maar toch voel je ‘m amper. Perfect voor in de sportschool als je ook nog een beetje om je uiterlijk geeft. Verder heb ik een hele hoop sneakers. Echt, een héle hoop sneakers. Iedere dag een ander paar dragen zou ik makkelijk een paar maanden vol kunnen houden. Ware het niet dat ik toch een kleine voorkeur heb. En ik dus vaak wel dezelfde Nike’s draag.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Ik ga keihard op alle bloed uit je oren beats van Yellowclaw en Skrillex. De snerpende gitaren van Metallica kan ik ook wel waarderen. Maar wegdromen doe ik ook regelmatig bij de zwoele klanken van The Weeknd, Drake of dvsn. Mijn muzieksmaak loopt erg uiteen. Ik heb ook talloze playlists op Spotify gemaakt zodat ik snel voor ieder moment mijn favoriete nummers kan opzetten. In de sportschool loop ik eigenlijk nooit rond met een headphone op mijn hoofd. Daar laat ik mij verrassen door de muziekkeuze van de dienstdoende fitboy. Maar op kantoor zet ik wel regelmatig mijn dikke headphone op zodat ik even focus kan houden op hetgeen wat voor mij op dat moment telt. En zo kan ik mij ook meteen even afsluiten van de heerlijke dierentuin om mij heen.

“Mijn held? Mijn blauwe skinny adidas trainingsbroek!”

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:  

  1. Arla naturals drink. Een soort yoghurtdrink, maar dan zonder vet en met weinig suikers. Heerlijk.
  2. Heinz tomaten ketchup. Beter bestaat niet.
  3. Sambal badjak. Het liefst de zelf gemaakte van mijn moeder.
  4. Een hele hoop verschillende soorten hotsauces. Telt dit als één? Ik heb een lichte hotsauces verslaving. Sorry.
  5. Altijd fijn.

My guilty pleasures: Haha. Heb je even? Ok. De ergste is deze: Een dikke, vette, sappige hamburger waar de cheddar en het vet langs je vingers vanaf druipen. Het liefst flame grilled. Met veel patat, en truffel mayonaise. Man man man, wat doe ik mezelf aan om dit nu aan je te vertellen. Het water loopt mij nu in de mond. Ik wil het. Nu! Meteen! Ander onderwerp please.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Ah, thanks voor de volgende vraag. Ik bleef er even in hangen. Burgers… hmm… Ok. Mooiste vakantie. Dat zijn er een hele hoop. Iedere trip die ik heb gemaakt is op zijn eigen manier uniek en speciaal. En dat is nou juist het mooie aan reizen. Met een groepje vrienden ga ik al jaren ieder jaar naar een plaats in Europa waar we allemaal nog niet zijn geweest. Afgelopen winter was dat Tromsø in Noorwegen (adembenemend), en begin volgend jaar wordt het Tirana (redelijk dubieus). Ik kijk er al naar uit.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: De meest afgezaagde is het maken van mijn eigen @miketweepuntnul kookboek. Iedere foodie zal die wel op z’n bucketlist hebben staan. Ik dus ook. Haha. Verder zijn er nog een hele hoop plaatsen waar ik heen zou willen. Alaska bijvoorbeeld. Of Jamaica. Naast gezonder leven en werken bij een reclamebureau schrijf ik soms ook m’n eigen muziek. Het schrijven van een mega grote wereldhit staat daarom ook zeker hoog op mijn lijstje. Wacht maar over een paar jaar…

Mijn grootste inspiratie: Mensen die hun droom najagen en daardoor tot grote hoogte zijn gekomen. Ze laten mij zien dat niets onmogelijk is. Zolang ik er maar hard voor blijf strijden.

Mijn lifequote: Ga uit van je eigen kracht. Je bent namelijk tot veel meer in staat dan je zelf zou denken. Echt waar. Doe het gewoon.

Mijn levensles voor jullie: ‘Nobody said it was easy’ is een line uit een nummer van Coldplay. En het is echt waar. Niemand heeft ooit gezegd dat het gemakkelijk was, dus geef niet op en blijf gewoon vechten totdat je het wel hebt bereikt. Neem het heft in eigen handen en ga ervoor. Jeetje. Ik pep mezelf ook meteen weer even op. Thanks.

 

My guilty pleasures: Haha. Heb je even? Ok. De ergste is deze: Een dikke, vette, sappige hamburger waar de cheddar en het vet langs je vingers vanaf druipen.”

Meer van Michael weten? Tjsa, dan heb je dus pech! De beste man deelt niet zoveel van zijn privéleven, je hebt hier dus te maken met een wereldprimeur 😉 Maar wil je vooral erg lachen om zijn geweldige captions, hashtags en smakelijke bordjes? Neem dan snel een kijkje op Mike’s instagram!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf