mei 13, 2016

C9 DAG 6 t/m 9

Daar zit ik dan, met naast mij een glas Aloë Vera. De C9 is afgelopen (wil je weten hoe wat Clean 9 (C9) eigenlijk inhoudt, lees dan eerst deze blog). Gister stond ik in de supermarkt en van gekkigheid wist ik niet wat ik moest kopen. Met alleen een doosje eieren en blauwe bessen vertrok ik weer naar huis.

Hoe zwaar ik in het begin dit programma vond, hoe gemakkelijk het me inmiddels afgaat. Lees met me mee hoe dag 5 tot en met 9 zijn gegaan.


DAG 6
Opstaan met de zon, niets is lekkerder dan dat. Vandaag is het weegdag, maar ik heb last van een vrouwelijk probleem en dan voel je je niet alleen dikker en zwaar, dan ben je ook zwaarder. Jawel, het is echt waar. Ik was aangekomen! Ik besloot daarom mijn weegmoment naar morgen te verplaatsen, evandaag even niet bezig zijn met cijfertjes. Het ontbijt van de shake en Aloë Vera is inmiddels een gewenning geworden en gaat me goed af. Er staat krachttraining op het programma bij Crossfit. Het gaat lekker en met een positieve vibe keer ik terug naar huis.
IMG_3891.JPGRoel (vriend) en ik besluiten om eens ouderwets koffie te gaan doen bij ons favoriete koffiebarretje in de stad. Voor mij tijdens deze negen dagen ook geen alcohol en caffeïne, dus bestel ik een decaffe latte. Heerlijk! Inmiddels is het lunchtijd en neem ik de shake die ik thuis al had klaargemaakt. Is het de zon, het terras, het gezelschap of de routine dat maakt dat ik vandaag niet chagrijnig ben rond lunchtijd? Ik heb geen idee, maar vrolijk geniet ik van mijn shake die ik met aardbeitjes heb gemengd. Echter krijg ik niet gauw erna een opgezette buik en krampen, maar shoppen kan altijd! Ondanks de buik hebben we een heerlijke dag met als afsluiten uit eten. Ook hier weet ik mij goed te beheersen en kies ik voor een lichte maaltijd en sla ik het dessert over. Ik heb ook niet gesnackt tussendoor vandaag. Eindelijk een eerste echte relaxte eetdag van dit programma.

 

IMG_3892.JPG

 

DAG 7
Vandaag ben ik de hele dag thuis, want wat ik jullie nog niet heb verteld is dat we gister met onze lieve kat Pom naar de spoeddierenarts moesten. Hij liep mank en bleek een abces in zijn pootje te hebben. Vandaag dus even lekker bij het arme beestje in de buurt blijven en ik ga mij meten en wegen!
Weer 0,8 kg lichter. Qua lichaamsdelen is er niet veel verandert. Het is natuurlijk best lastig elke keer weer op exact dezelfde plek te meten.

Dag 1

Borst Arm Taille Heupen Bovenbeen Kuit Gewicht
82 cm 24 cm 71 cm 87 cm 57 cm 34 cm 58,6 kg*

Dag 3

Borst Arm Taille Heupen Bovenbeen Kuit Gewicht
82 cm 24 cm 68,5 cm 85 cm 54 cm 34 cm 57,8 kg*

Dag 7

Borst Arm Taille Heupen Bovenbeen Kuit Gewicht
82 cm 24 cm 69 cm 86 cm 55 cm 34 cm 57,0 kg*

*Bij een lengte van 1.75cm

Een hele dag thuis en geen afleiding van eten, gaat dat wel goed? Gelukkig komt er een vriendinnetje langs om samen achter de laptop te gaan werken. Rond lunchtijd voel ik mij nog steeds energiek en goed. Geen last van mijn buik, licht gevoel in het hoofd of chagrijnig. Mijn sojamelk is helaas op en dus maak ik de shake aan met wat water, aardbei en munt. Er valt me iets op! Ik heb geen last meer van mijn buik.
Als er dan ’s avonds een ander vriendinnetje komt eten is de dag voorbij gevlogen, wederom zonder snacken.

 

DAG 8
Tot nu toe sportte ik er tamelijk rustig bij. Vandaag zijn het wallballs, burpees en 400 meter rennen wat de klok slaat. Zoveel mogelijk herhalingen hiervan in 25 minuten tijd. Zwete to the max met dat benauwde warme weer. Toch ging het supergoed en de angst die ik had om flauw te vallen bleek onnodig. De shake in de ochtend, die ik weer aanmaakte met water was voldoende. Rond lunchtijd weer een shake met water aangemaakt en ook niet meer chagrijnig. Geen snacks tussendoor en ’s avonds eten bij een vriendin. Deze C9 begint gewoon makkelijk en leuk te worden! Ik zit er net goed in en morgen is alweer de laatste dag. Ik merk dat ik het bijna jammer begin te vinden al heb ik ook wel weer zin in een lekker wijntje.

IMG_3907.JPG

 

DAG 9

De allerlaatste dag van deze detox. Toen ik opstond was dat eigenlijk niet eens het eerste wat ik dacht en ik vergat ook bijna nog dat ik mij vandaag mag meten.
Gauw doen voor ik door moet naar allerlei afspraken buiten de deur.
Het gaat goed, heel goed zelfs en ik voel me tevreden en zelfverzekerd over mijn lichaam. Ik heb al een paar dagen geen last van mijn buik en ook de behoefte om te snacken en suikers te eten is minder met de nadruk op minder. Vanavond voelde ik ineens toch behoefte om te snaaien, al deed ik dat natuurlijk niet.


 

Hoe nu verder? Wat is nou mijn eindconclusie en is dit wel echt een gezonde manier van detoxen/ afvallen? Ik heb het gevraagd aan Patricia van Grootveld, orthomoleculair therapeut in opleiding.
Tevens bleek een studiegenootje tegelijkertijd met mij te zijn begonnen. Zij wilde graag weer beginnen met sporten, starten met een gezonde leefstijl en 15 kg kwijt. Zij heeft haar ervaring met C9 ook opgeschreven. Dit alles plus het resultaat van mijn laatste weegmoment kun je HIER lezen.

2 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf