Over

Esther Zuijderduin – zo heet ik. Verder ben ik een 33-jarige geboren en getogen Utrechtse die naast dat ze graag tekstjes schrijft voor haar website dit ook graag voor anderen doet. Je zou kunnen zeggen dat schrijven een hobby is. Daarnaast ben ik leerkracht, gewichtsconsulent, burn-out-ervaringsdeskundige, social media verslaafde en ben ik dol op alles wat met eten te maken heeft. Een bodemloze put met een zwak voor pannenkoeken.

Het is maar goed dat ik ook graag sport en beweeg. Van crossfit tot zwemmen, ik heb het allemaal gedaan. Het enige dat ik echt goed volhoud is om elk jaar een 10 km loop te doen. Niet omdat ik nou zo’n hardloper ben, maar de medailles zijn zo mooi.

Naast dit alles ben ik een tikkeltje eigenwijs en hoewel ik het best gedij bij lijstjes -heerlijk dat afstrepen- kan ik nogal impulsief en chaotisch uit de hoek komen. Georganiseerde chaos noem ik het zelf liever, want ik weet wel degelijk wat ik aan het doen ben. Of noem het intuïtief werken, klinkt ook best interessant.

Overdrijven is mijn vak en steek daarnaast graag bij iemand een veer in de kont, want van complimentjes gaan mensen stralen en dat maakt de wereld weer een stukje mooier. Je zou dus kunnen stellen dat ik een wereldverbeteraar ben. Een wereldreiziger overigens ook. Die solo trip door Centraal & Zuid Amerika was echt het allerstemooist!

Dit alles gezegd te hebben, ik ga het gewoon doen! (eh Esther, wat doen?) De wereld een stukje mooier maken met al mijn skills!

Wil je na het lezen van dit alles meer weten over mij, lijkt het je leuk om samen te werken of denk je dat ik een toevoeging kan zijn voor je bedrijf? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met me opl! Een berichtje sturen via LinkedIn mag ook. Liever zien wat ik vandaag heb gegeten? Volg me dan vooral even op Instagram of Facebook.

P.s.: Heb jij de spelfout al ontdekt? Geeft niks, ik haal ze er namelijk gratis en voor niks voor je uit als wij een mogelijke samenwerking aangaan. #datnoemikpaseenservice

Coaching

Ik help graag mensen naar een happy & healthy levensstijl zodat je van binnen en buiten straalt. Go get you sparkle here!

Bloggen

En dit zijn de blogs die ik schreef in opdracht.

Producten of reviews

Wil jij mij graag een product toesturen in ruil voor een post of review? Of lijkt het je gezellig als ik naar jouw event kom? Neem dan contact met me op!

 

De prachtige wortel en avocado is het werk van de talentvolle Ceryan Raissa. Kijk hier voor meer werk van haar.

© 2017 HealthyJuf