april 17, 2016

2 WEEKS PLANKING

1, 2, 3…Plank! Elke dag steeds langer in een plank staan en aan het einde van je eerste twee weken je eigen bedachte schema zwaar gaan vinden. Jawel, het overkwam HealthyJuf.

Wát een grap, maar wel een waarheid als een koe! Ik vind zowaar mijn eigen schema zwaar worden. Al is in dit geval opgeven geen optie. Ik ga door en ik hoop jullie ook.

Hoe ik dat ga doen is niet zo moeilijk. Ik begin vandaag gewoon enthousiast met 85 seconden. Lukt dit nou echt niet, dan ga ik morgen gewoon weer die 85seconden doen. Net zo lang tot ik niet meer als een olifant naar beneden stort. Pas dan ga ik door naar de volgende dag.

IMG_3231.JPG

 

MAG DAT?!
Mag dat?! Jaahaaa, dat mag!
Nergens in mijn schema staat immers een datum en daarnaast is de challenge ELKE DAG PLANKEN en niet elkmag dat.jpge dag meer seconden planken. Daarmee bedoel ik niet dat je jezelf niet moet uitdagen, maar doorgaans haken mensen af als iets constant niet lukt. Ik ben er net zo één, ook een heel echt mens en ik vind successen net zo fijn als jij. Dus ga ik pas door met de volgende dag als de vorige is gelukt. Dat mag gewoon! Je blijft uitdagend werken en houdt het ook nog vol om het schema af te maken. Win-win-dubbel-win!

Over twee weken staat er weer een verslag op jullie te wachten over hoe het mij is gegaan. Tevens vertelt Chrissy hoe zij de vier weken plankchallenge heeft ervaren. Leuk!

Had je eigenlijk ook wel mee willen doen, maar ben je nog niet begonnen? Instappen kan altijd! Download gauw nog even het schema hier. Uiteindelijk is elke dag een dag om met iets te beginnen.

Laat me vooral ook even weten via instagramfacebook of een reactie hieronder hoe het gaat! Dat is niet alleen erg leuk, maar met elkaar delen is part of the feeling. Samen doen is leuker, maar elkaar laten weten als het zwaar is of niet lukt is part of it. Wie weet kunnen we je dan toch motiveren om door te blijven gaan!

Kijk deze toppers eens shinen! Plankende kanjers whoohoo!

 

 

HealthyJuf

1 Comment

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf