augustus 9, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JIP

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

JIP

 


fotojipIk ben:
 Hoi! Ik ben Jip, een 21-jarige sportieveling met Brabantse roots. Met mijn hobby’s fotografie en schrijven vind ik het (net als Esther) supertof om anderen te mogen en kunnen inspireren. Dit doe ik via mijn instagramaccount  en mijn persoonlijke blog. Ik schrijf en maak plaatjes en schrijf stukjes over sport, voeding, fashion en lifestyle.

Je kent mij onder de naam: jipsanders

Mijn favoriete sporten om te doen: Op nummer één: voetbal! Lekker vies worden en je even helemaal uit kunnen leven samen met je hele team. Dit jaar ben ik tijdelijk gestopt met voetbal omdat het lastig te combineren is met mijn afstuderen. Maar ik ben zeker van plan het voetballen weer op te pakken. Verder vind ik het heerlijk om één à twee keer in de week een rondje in de buitenlucht hard te lopen. Door de weilanden met muziek in mijn oren mijn gedachtes lekker weg laten dwalen. Tot slot ben ik ongeveer twee à drie keer in de week in het krachthok te vinden. Wat ik hier leuk aan vind? Sterker worden! En de spierpijn!

Deze active wear draag ik het liefst: Ondertussen heb ik heel wat sportkleren in mijn kledingkast verzameld. Toch heb ik een aantal favoriete items:
– Nike Air Max! Dit zal altijd mijn favoriet blijven. De schoenen passen helemaal bij mijn stijl en ik vind ze heerlijk zitten.
– De sportlegging van Bodyengineersofficial. Ohh wat zit deze broek lekker!
– Handschoentjes van Body and Fit shop, die gebruik ik altijd bij een krachttraining.

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Als mij ziet hardlopen dan doe ik dat op een hardstyle remix. Als ik naar de sportschool ga voor een krachttraining dan draai ik verschillende soorten nummers. Als er maar een lekkere beat in het liedje zit!

 

“ik geniet van spierpijn!

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Eieren, een gebakken of gekookt eitje wil ik altijd kunnen maken!
  • Kipfiletplakjes, voor op de boterham!
  • Hummus, ook heel lekker voor op de boterham.
  • (Zelfgebakken) bananenbrood, heerlijk als tussendoortje!
  • Fruit (vaak bananen en appels).

My guilty pleasures:

  • Stipt op nummer één: pindakaas!
  • M&m’s! En dan ga ik het liefst voor de blauwe zak!
  • Naturel Chips, maar dan wel met ribbels!
  • Brownies! En dan het liefst met vloeibare chocolade als vulling…
  • En tot slot kun je me altijd wakker maken voor pizzaaaa!

De mooiste vakantie in mijn leven was: Ik heb niet één vakantie die ik het allermooiste vond. Vakanties waar ik mooie herinneringen aan heb zijn: het kamperen in Frankrijk met mijn familie, stapvakanties met vriendinnen en mijn eerste vakantie met mijn vriend!

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Wat nog zeker op mijn bucketlist staat is rondreizen! Hoe lang, waarheen en met wie dat weet ik nog niet. Daarbij wil ik graag nog een keer een halve marathon lopen mét voorbereiding. Ik ben daar nu voor aan het trainen en de wedstrijd staat in oktober gepland! Aaaahhh.. ik vind het spannend.

Mijn grootste inspiratie: Dat is toch echt Instagram. Iedere dag delen mensen hier plaatjes van bijvoorbeeld goede recepten of leuke outfits. Door deze plaatjes raak ik vaak geïnspireerd!

Mijn lifequote: ‘Life is like photography you develop from the negatives.’

Mijn levensles voor jullie: Doe wat JIJ leuk vindt en laat je door niemand tegenhouden. Want jij bent jij, vergeet dat niet!

 

“jij bent jij, vergeet dat niet!

 

Meer van deze vrolijke fitgirl weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram en website: www.jipsanders.com en nog leuker, volg haar!

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf