augustus 30, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: JOYCE

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

JOYCE

 

healthyjuf2Ik ben: Joyce Brouwer (1974), 41 jaartjes jong, getrouwd met “Love of my life!” Ruud. Ruud heeft twee dochters (ik ben dus stiefmama hihi) en ook hebben wij nog een stille kinderwens (nou ja, niet echt stil meer…het lijkt ons geweldig om een kindje samen te hebben. Ach, you never know…

Je kent mij onder de naam: Florencejoyce (IG) en Joyce Loves Healthy Food (FB).

Mijn favoriete sporten om te doen: Ik sport thuis. Dat doe ik op de hometrainer en via Youtube, er staan genoeg workouts op.
Eigenlijk wil ik best wel weer naar de sportschool om te fitnessen, maar aangezien ik er op de fiets 30 minuten over doe (en met regen een no go), komt dat er even niet van. Ach, hopelijk binnenkort samen sporten met mijn lieverd want met de auto ben je er in 15 minuten. Maar nu dus gewoon vooral lekker thuis knallen!

Deze active wear draag ik het liefst: Ik draag H&M en Nike, maar eigenlijk ben ik niet zo merkentrouw. Als het maar lekker zit en ik houd vooral van veel kleur 😉

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Trance, Armin van Buuren, maar ook African Dance (lekker schudden met m’n billetjes…nou ja, “billetjes” haha!) en verder alles waar ik niet bij kan blijven zitten (lekker vaag)…

“sportkleding met veel kleur, daar houd ik van!

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

 • Amandelmelk
 • Geitenkaas
 • Chocoladepasta
 • Kwark
 • Blauwe bessen

My guilty pleasures: 

 • CHOCOLA staat echt op 1 (Tony Chocolony, Godiva bonbons, Johnny Doodle, Milka…wake me up, please!)
 • Pindakaas
 • Lekkerste ijs ooit: Giolitti in Rome
 • Red Velvet Cake van De 3 Graefjes Amsterdam
 • Frozen yoghurt
 • Sushi
 • Pizza
 • Lasagne gemaakt door mijn man Ruud!
 • Aperol Spritz (in Rome “ontdekt”)

De mooiste vakantie in mijn leven was: Dominicaanse Republiek, Punta Cana; deze reis was heel speciaal omdat mijn zusje ging trouwen. Echt een paradijs om te zien, wij hebben het er nog heel vaak over met elkaar. En als ik 50 word, willen we als het even kan weer naar dit prachtige vakantie-oord…super! Naast Suriname, IJsland en onlangs Rome hebben wij samen nog niet heel veen reisjes gemaakt,maar daar gaan wij verandering in brengen.
Memories maken! 😉

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: New York, Miami, L.A., Bali, Roadtrip(s) maken met mijn lieffie door de Balkan, Italie. Een Joyce Loves Healthy Food – boek uitbrengen (wishfull thinking)…

Mijn grootste inspiratie: Dat is mijn moeder. Helaas is ze niet meer onder ons, maar mijn moeder zorgde er altijd voor dat iedereen het naar de zin had en zo ben ik eigenlijk ook. Alleen heb ik nu in de loop der jaren wel geleerd wie je echte vrienden zijn. Die zijn echt op één hand te tellen namelijk. En dat was vroeger wel anders.

Mijn lifequote: “Carpe Diem – make each day count!”

Mijn levensles voor jullie: Geniet van het moment en wees blij met wat je hebt. Ik probeer er altijd (vooral als Ruud en ik samen vrij zijn) een klein feestje van te maken door zoveel mogelijk te genieten van de kleine dingen. En ja, sommige dagen zijn niet altijd even leuk omdat ik mijn lieve moeder heel veel mis, maar dan vind ik altijd weer een lach en een schouder bij Ruud.

“Echte vrienden zijn op één hand te tellen

 

Meer van deze gezonde kookgek (echt, ze maakt de lekkerste dingen!) weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram, en facebookpagina en nog leuker, volg haar!

4 Berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf