september 20, 2016

DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF: MANOUK

Het vriendenboekje, wie kent hem niet van school? Twee pagina’s vol vragen over wat je lievelingskleur is, je favoriete t.v.-programma en wat je later wilt worden.

Stiekem erg leuk om in te vullen en jaren later niet minder leuk om terug te lezen.

HealthyJuf heeft ook veel vrienden, heel veel vrienden zelfs! Sommige met een naam waaruit je direct kan aflezen wat iemands interesse is, de ander houdt het liever wat spannender en gebruikt initialen. Weer anderen maken driftig gebruik van leestekens.

Ben jij net als ik ook zo nieuwsgierig geworden naar de echte mens achter de social media nickname? In “DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF” kom je erachter!


– DE VRIENDEN VAN HEALTHYJUF – 

MANOUK

 

14309845_1585161275118198_1909099570_nIk ben: Manouk, ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend in een heerlijk appartementje in het oosten van het land. Je kent mij wellicht van mijn instagram account @manouk.moves waar ik mensen probeer te inspireren op sport en voedingsgebied. Dit zijn ook mijn grootste hobby’s. Daar naast heb ik een blog waar ik eens in de zo veel tijd gezonde baksels en receptjes plaats en eetdagboekjes.

Je kent mij onder de naam: manouk.moves

Mijn favoriete sporten om te doen: Fitness en wielrennen

Deze active wear draag ik het liefst: Fitness leggings van Nike, en fitness tops van Primark

Op deze muziek ga ik een tandje harder: Heel eerlijk gezegd luister ik weinig muziek. Ook tijdens het sporten niet. Dus eigenlijk gewoon de fijne muziek die in de gym word gedraaid. Ik train in biggym en daar zijn ze best leuk met muziek 🙂

 

“mijn sportschool draait fijne muziek, niks meer aan doen!

 

5 Dingen die altijd in mijn koelkast liggen:

  • Fruit
  • Groenten
  • Sojamelk
  • Chilisaus
  • Eigen gemaakte baksels

My guilty pleasures: Aah ik heb er zó veel! En als ik eerlijk ben eet ik aardig vaak guilty pleasures. Wanneer ik ergens zin in heb neem ik het vaak ook gewoon. Alleen met mate, niet alles hoeft perse in een keer op (soms ook wel natuurlijk!). Mijn favoriete guilty pleasures zijn toch: nachos met guacamole, caramel popcorn, clifbars en ijs! Krijg er spontaan honger van haha.

De mooiste vakantie in mijn leven was: Over de vakanties die ik al heb mogen meemaken ben ik echt heel dankbaar. Ik heb al zo veel mooie dingen mogen zien! Maar als ik er één mag kiezen dan is het de laatste vakantie naar Gorges du Veron. Dat was de eerste vakantie met mijn vriend samen en we hebben zo veel vette dingen gedaan, paragliden, canyoning, kayaken, hiken, mountainbiken en nog veel meer! Je kunt veel foto’s terug zien op mijn instagram.

Deze dingen staan nog op mijn bucketlist: Alle continenten van de wereld zien. Leren golf surfen. Goed leren snowboarden, het noorden licht zien, rijden achter een slee met husky’s en natuurlijk mijn droombaan vinden en trouwen. Ik heb er vast nog veel meer als ik er lang over nadenk!

Mijn grootste inspiratie: Mijn vriend. Ik kan heel veel van hem leren over discipline. Zelf is hij namelijk enorm gedisciplineerd. Hij kan heel strakke planningen maken en zich er aan houden. Verder heb ik heel veel bewondering voor zijn optimisme. Hij denkt over alles positief en is bijna altijd vrolijk. Ik zou graag met net zo veel passie in het leven willen staan als hij.

Mijn lifequote: “One day you leave this world behind so life a live you will remember.”Ja die uit het liedje ja 😉

Mijn levensles voor jullie: Mijn lifequote is de levensles. Zorg dat je terug kan kijken op je leven met een grote glimlach. Doe dingen waar je gelukkig van wordt en stop met dingen die je niet blij maken. Doe geen dingen omdat anderen het van je verwachten dat is zonde van je tijd. Je leeft voor jezelf en jij bent de enige die jou gelukkig kan maken. Dus doe wat je wil zolang het jou zelf gelukkig maakt. Maak die mooie reis, onderneem coole dingen, als je het geld altijd op je spaarrekening hebt staan heb je er helemaal niks aan. Herinneringen zijn het meest waardevolle in het leven. Dus maak er zo veel mogelijk. 

“maak die mooie reis, een volle spaarrekening is geen herinnering die je bijblijft!

Meer van deze relaxte en leuke meid weten? Neem dan vooral een kijkje op haar instagram en nog leuker, volg Manouk! Vergeet niet ook even een kijkje te nemen op www.manoukmoves.wordpress.com

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf