oktober 29, 2017

FLASHBACK FRIDAY #4 EN #5

Ik geloof dat ik de titel van deze blog beter kan veranderen in flashback sunday, want het is me tot nu toe nog geen een keer gelukt om deze blog op vrijdag de lucht in te gooien. Sterker nog, ik ben de flashback friday van vorige week glad vergeten. Vandaar een extra lange editie. Op zich niet zo erg wat extra leesvoer op deze herfstige zondag. Dus maak een lekkere chai latte, installeer jezelf op de bank en lees weer mee met mijn tomeloze -ahum, avonturen.


Haarlemse foodietour flashback:


Gewapend met een ov-fiets en een lege maag trokken Anne van annetravelfoodie en ik een dag door de straten van Haarlem op zoek naar de leukste plekjes. Het resulteerde in blog om van te watertanden. Als ik er nu weer aan terugdenk druipt het kwijl spontaan over mijn toetsenbord.

Fitgirlcode-flashback:


Twee weken geleden startte ik met de #gitgirlcodeguide en het recept van deze lekkere bananencake stond in het boek. Jullie wilden massaaal het recept weten, dus ik zal eens even overleggen of ik deze met jullie mag delen als mijn review hierover online komt.

Mata Hari ballet flashback:


Wat jullie nog niet van mij weten is dat ik dol ben op ballet. Niet om zelf te doen, al kan ik best een tijdje op mijn tenen staan (natuurtalentje), maar om te kijken. Ik heb dan ook de nodige voorstellingen in mijn leven gezien en ik heb vind zowel modern als klassiek ballet heerlijk om naar te kijken. Ik ga eigenlijk altijd samen met een oud collega en zo ook dit keer. De voorstelling van Mata Hari stond op het programma. Voor de mensen die wat minder onderlegd zijn met hun algemene kennis. No worries, ook ik googlede nog even voor ik met mijn kadetjes plaats nam op de rode zetels van het Nationale Opera & Ballet.

It’s all in the family flashback:


Zien jullie dit lieve kleine drolletje? Dat is mijn 4-jarige nichtje is een ware foodie en ze vreet nog meer dan ik doe. Ik voorzie voor haar een glansrijke carrière als foodblogger. Be prepared!

Ik hoor bij het clubje dat de rode zon heeft gezien flashback:


Joehoeee, ik hoor ook bij het clubje dat de rode zon heeft gezien en nu voel ik me heel erg tof. En toch eigenlijk ook wel verdrietig, want iedereen deelde hoe gaaf ze deze zon vonden terwijl dit kwam door natuurrampen. En ik ben een natuurliefhebber en daarom ook een beetje bedroefd. Dus dat.

Oopsy-daisy flashback:


Zoals mijn vrienden zouden zeggen: “Je bent echt een sukkeltje!”Yupp, I am, want mijn hoofd is al een vergiet en ik ben type heul erg chaotisch. Daarentegen heb ik ook goede kwaliteiten, toch?! Zo bezorg ik jullie nu een extra leuke en lange editie. Vind ik best lief van mezelf.

Wat je allemaal niet opgestuurd krijgt als lifestyle blogger flashback:


Ik denk dat ik hierbij net zo ga kijken als toen ik erachter kwam dat ik de flashback friday was vergeten. Ik bereid me nog wel even geestelijk voor op deze ervaring en vooral op het delen hiervan….. but stay tuned, review volgt!

PMS-flasback:


Ik dacht even dat ik van een brug af ging springen deze week, maar kwam tot de conclusie dat meneer PMS weer om de hoek kwam kijken. Wat een leed moeten vrouwen toch doorstaan. Ben ik even blij met dat roze ding dat ik opgestuurd kreeg. Is het toch nog een beetje leuk om vrouw te zijn in zware tijden.

Echte liefde is…. flachback:

Echte liefde is…. bammetjes met een dikke laag chocopasta. Echt hoor, hier word ik een intens gelukkig meisje van. En erna nog met een mes uit de pot snoepen. Geen lepel nee, een mes, dan smaakt het net wat lekkerder ofzo. Misschien omdat dit nooit mocht van je moeder. HE-MELS!

Lachen, gieren, brullen flashback:


Als je zoveel dingen in common hebt móet je gewoon een keer met elkaar afspreken. De uurtjes met deze dolle meid vlogen dan ook voorbij. Ohja, als je meer van haar wil weten, ze schreef onlangs in mijn vriendenboekje. Go check it out!

Nou lieve poepedrollescheteschatjes, dit was hem weer! Tot volgende week!

– Liefs Esther –

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf