november 5, 2017

FLASHBACK FRIDAY #6

Een week die ik grieperig begon en afsloot met een drukte van events en eten. Zo spendeerde ik eerst een gehele dag in ochtendjas, al wegrottend, terwijl ik uren uitzending gemist keek. Ik ben niet zo’n netflix binge watcher, want ik heb de spanningsboog van een sojaboon. Niet dat ik weet wat de spanningsboog van een sojanboon is, maar die van mij is kort als het om series en films draait. Ik wil afwisseling, niet te lang naar hetzelfde gezwets kijken, want daar word ik onrustig van. Dus keek ik een dag lang naar first dates, heel Holland bakt (ik ben pas bij aflevering 6 ofzo), een docu (oh I love docu’s) en Het geheime dagboek van meneer Groen. Dat is toch wel het eerste programma van omroep Max wat ik volg. Hoe meer mijn grijze haren groeien, hoe meer mijn voorkeur voor 65+ programma’s, al ben ik altijd een publieke omroep liefhebber geweest. Die serie van meneer Groen is overigens echt te grappig, ook als je net zo jong bent als ik, evenals het boek. Dat had ik dan ook eerst gelezen. Tip!

Gelukkig kan ik mijn liefde voor ouwe-lullen-programma’s compenseren met hippe events waar ik healthy chocolade voorgeschoteld krijg en ik mij vouw in knappe yogaposes. It’s all about balance in life…

 


Hippie auto’s met wimpers flashback:


Verliefd op deze auto! Het heeft wimpers, net zoals de auto van Bassie en Adriaan vroeger. Ik wil later als ik groot ben ook een auto met wimpers of koplampen die open en dicht kunnen. Of gewoon beiden.

 

Lovechock flashback:Van de week mocht in de nieuwste creamy bars van Lovechock proberen. Ik hees mij in een hip kledingsetje richting Amsterdam waar Automat was omgetoverd tot een plek waar je je handen kon laten versieren met Jenna, een yogalesje kon meedoen, je handen ook kon laten lezen en naar lieve lust de nieuwe creamy bars van Lovechock kon eten. Zulke events zijn echt helemaal aan mij besteed. Een beetje duurzame en (h)eerlijke chocolade eten, relaxen en dan ook nog te horen krijgen van de handlezeres dat ik heel creatief ben, goed kan lesgeven en ik gelukkig word. Zou ze soms iets in de wandelgangen hebben opgevangen toen ik mij aan alle anderen voorstelde als “healthyjuf”…..?!  Missie van Lovechock met zijn nieuwe creamybars, die helemaal vegan zijn en zo romig worden door de toevoeging van hazelnootcrème, is geslaagd. Ik ging met een happy & voldaan gevoel naar huis. #eattheworldhappier #happinessinside Zie ook http://www.lovechock.com/nl/

 

Altijd alles kwijt flashback:


Hier wil ik verder niet al te veel woorden aan vuil maken behalve dat ik…. laatst mijn werksleutels had laten liggen bij de lover toen ik mijn eerste dag moest werken. Ik mijn sjaal liet liggen op het AH event en dacht dat ik het op het Mind-event was kwijt geraakt en ik kwam er pas later achter dat dit niet zo was. De sjaal haalde ik pas na 3 weken op btw. Ik ook al 100 keer mijn portemonnee met stappen kwijt ben geraakt en deze altijd weer boven water komt #luckygirl, ik weleens een vleeskleurige bh bij iemand heb laten liggen die ik van een vriendin had geleend en we spontaan bij iemand bleven slapen die nacht. Pas de volgende dag toen ik bij haar achterop de fiets stapte en mijn boobies alle kanten op sprongen kwam ik erachter…. over al die oorbellen, sokken, make up, ringen, enz nog maar te zwijgen.

 

Vegan blauwe broodjes die niet vegan bleken te zijn flashback, maar de burger zelf wel vegan flashback:


Kiek ze liggen dan, deze smurfen buns met vegan burgertje erop! Ziet er goed uit he. Alleen een beetje een gemiste kans om het broodje dan niet ook vegan te maken. Ik schoof hem zo naar binnen hoor, daar niet van…

 

Brown & Serve flashback:Brooooooood! Bruin brood, wit brood, krentenbollen… Bij Brown & Serve ademen ze brood en daar mag Amsterdam ze dankbaar voor zijn en jij trouwens ook als je wel van een reisje maken houdt. Ze zijn met hun levering aan Schiphol en alle hotels van Amsterdam een begrip in de hoofdstad en ik mocht een kijkje nemen in de bakkerij en een bammetje weg happen. Die gingen erin als zoete broodjes, want ook die maken ze. En zie de big boss himself eens stralen. Ze leveren dus vooral aan bedrijven, maar als jij met regelmaat bij de Bagels & Beans komt kun je ook even genieten! De glutenvrije oathie die daar op de kaart staat wordt namelijk bij Brown & Serve gemaakt.

 

Et voilà, dit was hem weer voor deze week. Vanavond ben ik van de partij op een sportief event, alles daarover in de volgende editie! Laat vooral even weten wat jij van mijn flashbacks vond door een reactie hieronder achter te laten!

– Liefs Esther –

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf