Diner

 • VEGA MAGIONI POMPOENPIZZA

  VEGA MAGIONI POMPOENPIZZA

  Je weet dat het herfst is in Nederland als je vaststaat op een station in Lutjebroek omdat de treinen van de NS niet meer kunnen rijden vanwege gladde sporen door afgevallen blaadjes. Je weet ook dat het herfst is als de chocolade pepernoten weer in de schappen liggen en Ook leuk! VEGAN POKE BOWL MET […]Lees meer »
 • LENTE-UI GALETTE

  LENTE-UI GALETTE

  Zo simpel, zo smakelijk en zo mooi om te zien. Deze galette met lente-ui doet het prima bij een kopje soep of met een lekkere salade. ingrediënten 8 plakjes roomboter bladerdeeg 7-10  flinke lente-uitjes 3 el olijfolie 50 gram Parmezaanse kaas zeezout + peper bereiding Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een […]Lees meer »
 • SPINAZIELASAGNE MET SARDINES

  SPINAZIELASAGNE MET SARDINES

  Dit recept is al jaren een van de favorieten in ons gezin en inmiddels zijn mijn vrienden ook bekend met de befaamde spinazielasagne en wordt er regelmatig gevraagd wanneer ik dit weer eens maak. Het is ontzettend simpel, iets waar ik van houd, en de smaak is o zo lekker. Het romige van de kruidenroomkaas, […]Lees meer »
 • SNELLE POMPOENSOEP

  SNELLE POMPOENSOEP

  Soep is de ideale manier om snel groente binnen te krijgen en ook nog eens veelzijdig. Zo kun je soep heerlijk eten bij de lunch of als diner. Deze soep is supersnel klaar door de stukjes pompoen uit de diepvries, gezond en mager. Lekker en verantwoord dus! Het recept is voor 4 personen.   ingrediënten […]Lees meer »
 • Pasta Puttanesca

  Pasta Puttanesca

  Een pasta met daarin kaneel, ja heus! Bij het bereiden van deze pasta mag je best een beetje vreemd gaan en eten bij de deur. Officieel heet deze pasta namelijk: pasta alla puttanesca wat zich vertaalt in pasta van de hoeren. Of lekker kort gezegd: hoerenpasta! De redenen voor deze benaming lopen uiteen van een […]Lees meer »
 • VEGAN POKE BOWL MET NOEDELS

  VEGAN POKE BOWL MET NOEDELS

  De poke bowl (spreek uit als poo ke bol) is al een tijdje mateloos populair in Amerika en nu ook in Nederland. In rap tempo schieten de poke bowl tenten uit de grond om de mens te voorzien van een kom vol gezonde heerlijkheid. Heb je bij het lezen hiervan het idee dat je de […]Lees meer »
 • BROODJE HETE KIP not à la Healthyjuf

  BROODJE HETE KIP not à la Healthyjuf

  Toen ik net op kamers ging en voor het eerst echt voor mezelf ging koken, legde ik een heus plakboek met recepten aan. Ik knipte ze uit allerlei bladen en plakte ze in en versierde het eromheen soms met tekeningetjes. Zo kwam ook het recept van mijn fameuze broodje hete kip erin. Ook leuk! COURGETTE-AARDAPPELSOEP […]Lees meer »
 • ORANJE SOEP

  ORANJE SOEP

  Vandaag kocht ik een oranje bril, oranje kroon en rood, wit, blauwe schmink. Ik hoef geen Nederlander uit te leggen waarom ik dat rond het einde van de maand april in huis haal. Ook leuk! THAISE GROENTEWOK CARROT CAKE INDIAN WOK BENGALI COCONUT EIMUFFINSLees meer »
 • THAISE SALADE MET VISKOEKJES

  THAISE SALADE MET VISKOEKJES

  Altijd leuk als er een sportieve vriendin komt eten, maar je weet dan ook dat je niet kunt aankomen met een vette pizza. Daarom bedacht ik om lekkere gehaktballetjes te draaien met  gegrilde groentjes. Voor de zekerheid appte ik mijn vriendin nog even om te vragen of ze alles lustte. Ja, appe ze terug. Ik eet alleen geen […]Lees meer »
 • INDIAN WOK BENGALI COCONUT

  INDIAN WOK BENGALI COCONUT

  Er zijn van die dagen die gewoon vragen om met pakjes koken. Ik heb ze niet vaak, maar als je ze hebt moet je het wel goed doen. Dan doel ik op vers doch lekker. In het geval van deze Patak’s Indian Wok Bengali Coconut is dat goed gelukt als je het mij vraagt. Snel […]Lees meer »