Lunch

 • AMANDELPASTA

  AMANDELPASTA

  Amandelpasta, eigenlijk nog lekkerder dan pindakaas en goed voor op een rijstwafel, door je havermout of bij hartige gerechten. Zo nu en dan een lepeltje zo uit de pot snoepen is trouwens ook niet verkeerd. Het is zo gemaakt al vereist het wel wat geduld en een goede keukenmachine. Amandelpasta zit trouwens vol vitamine E […]Lees meer »
 • SNELLE POMPOENSOEP

  SNELLE POMPOENSOEP

  Soep is de ideale manier om snel groente binnen te krijgen en ook nog eens veelzijdig. Zo kun je soep heerlijk eten bij de lunch of als diner. Deze soep is supersnel klaar door de stukjes pompoen uit de diepvries, gezond en mager. Lekker en verantwoord dus! Het recept is voor 4 personen.   ingrediënten […]Lees meer »
 • VEGAN POKE BOWL MET NOEDELS

  VEGAN POKE BOWL MET NOEDELS

  De poke bowl (spreek uit als poo ke bol) is al een tijdje mateloos populair in Amerika en nu ook in Nederland. In rap tempo schieten de poke bowl tenten uit de grond om de mens te voorzien van een kom vol gezonde heerlijkheid. Heb je bij het lezen hiervan het idee dat je de […]Lees meer »
 • WOLKENBROODJES

  WOLKENBROODJES

  Cloud Bread, wie heeft er inmiddels nog niet van gehoord? Broodjes die caloriearm zijn, laag in koolhydraten, maar bomvol eiwitten en glutenvrij. Helemaal verantwoord vandaag de dag. Ik had ook al maanden over deze broodjes gehoord, maar omdat ik niet altijd zin heb om in al die hysterie mee te gaan had ik ze nog […]Lees meer »
 • SNELLE COURGETTINI

  SNELLE COURGETTINI

  Als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan, behoefte hebt aan groentjes, je graag een lichte maaltijd eet op een warme zomerse dag of gewoon op zoek bent naar een lekker bijgerecht. Lees dan even verder, want deze courgettini has it all! Voor 4 persoon (als goede lunch): zak rucola (75 gr) 1 […]Lees meer »
 • ORANJE SOEP

  ORANJE SOEP

  Vandaag kocht ik een oranje bril, oranje kroon en rood, wit, blauwe schmink. Ik hoef geen Nederlander uit te leggen waarom ik dat rond het einde van de maand april in huis haal. Ook leuk! THAISE GROENTEWOK CARROT CAKE INDIAN WOK BENGALI COCONUT EIMUFFINSLees meer »
 • DECADENTE EIMUFFINS

  DECADENTE EIMUFFINS

  Decandente eimuffins die het prima doen bij een glaasje prosecco. High wine, want jezelf af en toe wat luxe toekennen kan geen kwaad. Ook leuk! EIMUFFINS HOLLANDSCHE GROENTES UIT DE OVEN GEROOSTERDE POMPOEN MET COUSCOUS THAISE GROENTEWOKLees meer »
 • EIMUFFINS

  EIMUFFINS

  In de ochtend heb ik mijn portie koolhydraten al gauw binnen na een flinke kom havermout. ’s Middags kies ik dan graag voor een koolhydraatarme lunch die wel vullend is. Zoals eimuffins! Voedzaam, gemakkelijk om te maken en ze kunnen gewoon mee in je broodtrommeltje. Een leuke bijkomstigheid is dat ze zowel warm als koud […]Lees meer »
 • OEUFS EN COCOTTE MET SPINAZIE

  OEUFS EN COCOTTE MET SPINAZIE

  Eieren zijn een van de beste uitvinden op voedingsgebied, tenminste als je geen veganist bent natuurlijk en ik laat ook maar even in het midden of de kip of het ei er het eerst was. Ook leuk! EIMUFFINS DECADENTE EIMUFFINS CHOCOLADE-FRAMBOOSWAFELS BRUSSELSE WAFELS MET KOKOSLees meer »
 • COURGETTE-AARDAPPELSOEP

  COURGETTE-AARDAPPELSOEP

  WHOOPWHOOP lekker aan de SOEP Het hoeft niet altijd ingewikkeld om ook lekker en gezond te zijn, zo bewijst deze soep. Ook leuk! ORANJE SOEP THAISE GROENTEWOK OEUFS EN COCOTTE MET SPINAZIE THAISE SALADE MET VISKOEKJESLees meer »