Privacybeleid

In deze privacyverklaring kun je lezen hoe ik omga met jouw persoonsgegevens, hoe ik deze verzamel, waar ik ze op sla en met welk doel. Tevens vind je hier informatie over jouw rechten omtrent jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

Aangezien de wet nog weleens wil wijzigen en daarmee deze privacyverklaring ook, raad ik je aan zo nu en dan deze pagina te bezoeken om zo up to date zijn over mijn laatste privacyverklaring.

Esther Zuijderduin – Healthyjuf

Wie zijn we

Fijn dat je de privacyverklaring van Healthyjuf leest. Healthyjuf is een online platform waar ik mijn persoonlijke blogs deel en mijn diensten als health coach aanbied.

Het is soms van belang om gegevens te verzamelen en in deze privacyverklaring lees je wat daarmee gedaan wordt en kun je je wensen hier omtrent aangeven.

Als jij het niet fijn vindt dat Healthyjuf jouw gegevens verzamelt, neem dat gerust contact met me op.

info@healthyjuf.com

Btw.nr:

Kvk. nr: 71541950

www.healthyjuf.com

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en

waarom we die verzamelen

Er wordt voor een aantal doeleinden persoonsgegevens verzameld op Healthyjuf. Hieronder worden deze nader toegelicht.

1. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen worden bewaard als jij contact opneemt met Healthyjuf via de website .In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden,
zoals je naam en e-mailadres.

2. Reacties

Als je een reactie achter laat op de website van Healthyjuf dan verzamelen we de gegevens zoals getoond in het reactieformulier, je IP-adres en de browser user agent. Dit om spam te helpen detecteren. Je reactie moet altijd eerst door Healthyjuf worden goedgekeurd. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

3. Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

4. Analytics

De website van Healthyjuf verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Ontvangers

De gegevens die VersGemerkt ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

1. cPanel

De e-mail van VersGemerkt wordt gehost bij cPanel. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van cPanel.

2. Neostrada

De website en back-ups van de website worden gehost bij Neostrada. Gegevens die jij achterlaat op de website van Healthyjuf zijn op de servers van Neostrada opgeslagen.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Healthyjuf, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten.

1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Healthyjuf via mail, dan worden die gegevens
die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op
de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

2. Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden
alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Healthyjuf
of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt
beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Jouw rechten

1. Inzage, rectificatie en verwijdering

Je hebt ten alle tijden het recht je gegevens op te vragen bij Healthyjuf door even een e-mail te sturen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben te veranderen of te verwijderen. In dat laatste geval bevat dit dan geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke- of beveiligings doeleinden.

2. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Healthyjuf opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Healthyjuf al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

3. Recht op indienen van een klacht en recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Healthyjuf niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via het contactformulier op onze website.

Plichten

Healthyjuf verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van passende diensten of producten. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor
het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om te kunnen communiceren. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Healthyjuf de betreffende dienst niet aanbieden.

Healthyjuf behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Healthyjuf dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Healthyjuf te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@healthyjuf.com

KVK.nr: 71541950

 

© 2017 HealthyJuf