juli 16, 2018

VISUALISATIE MEDITATIE

Mag ik je uitnodigen? Uitnodigen je ogen te sluiten, je hand op je buik of hart te leggen en te voelen, te voelen naar wat je het liefst zou willen op dit moment in je leven. Die ene grote droom te dromen.

En mag ik je dan uit nodigen te vergeten dat die droom een droom is, maar te voelen alsof je het al bent, of ineens rondloopt op die plek in je hoofd. Alsof de droom al werkelijkheid is geworden.

Kun je me dan zeggen hoe het er dan uit ziet? Wat je voelt, hoort, ruikt en ziet? Mag ik je uitnodigen daar even te zijn en te voelen en beleven.

En mag ik je vervolgens uitnodigen om op een (roze) wolkje te gaan stappen dat heel, heel langzaam van je droom weg vliegt terwijl je er wel naar blijft kijken. Hoe ziet het er dan van een afstandje uit? Zou je er niet als de donder weer naar terug willen? Want oh wat voelt het fijn dáár te zijn.

Houd je ogen nog even dicht! Mag ik je tot slot uit nodigen te visualiseren dat je alle mogelijke stappen onderneemt die ervoor nodig zijn om dat te krijgen wat je nu zo graag wil in je leven. Je maakt dat ene telefoontje, gaat die boeken lezen of studie volgen die ervoor nodig zijn. Boekt dat ene ticket of zet elke maand dat bedrag ervoor opzij. Zonder gemopper en gezeur, maar genietend van het proces om tot daar te komen wat je zo graag wil. Wat voor persoon moet je daarvoor zijn en wat moet je ervoor doen (en laten)?

Mag ik je dan nog een allerlaatste keer uit nodigen even terug te gaan naar dat wat je zo graag wil in je leven? Houd hem vast, teken het, maak een moodboard en ga geloven en doen. Nu!

Had jij wat aan deze oefening en wil je meer? Ik help je graag je sparkle terug te krijgen en je droomleven te gaan leven. Klik voor meer informatie hier.

Foto: Anne Neijnens

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 HealthyJuf